A Binance következő nagy dobása

spot_img

A kellőképpen clickbait cím egy valóban fontos eseményt takar: Changpeng Zhao jelentette be néhány nappal ezelőtt, hogy a tőzsde fiat/kripto üzletágat fog indítani Szingapúrban, aminek zárt bétája már el is kezdődött. Ez a lépés azt jelenti, hogy sokak kedvenc kriptopénz tőzsdéje hamarosan direkt vásárlási lehetőséget is biztosítani fog tudni, éppen úgy, mint a Kraken, vagy a Coinbase, ezzel pedig hosszútávon bebiztosíthatja helyét a virtuális dobogó élén.

Bambusz módjára növekedik a Binance és a Coinbase

CZ egy szingapúri blokklánc rendezvényen “szivárogtatta ki” terveit, ahol többek között Tyler Winklewossal, a Gemini társtulajdonosával tartottak kerekasztal beszélgetést. A Finance Magnates feltételezi – bár bizonyíték még nincs rá -, hogy a rendszer nem USA dollárban, hanem szingapúri dollárban fogja a fiat forgalmat bonyolítani, támogatva a helyi gazdaságot.

Korábbi, de idetartozó hír, hogy a Málta után a kontinentális Európában is meg tervezik vetni a lábukat, és hamarosan egy lichtensteini székhelyű tőzsdét is nyitnak, ahol euróért és svájci frankért lehet majd kriptopénzeket vásárolni.

Éppen úgy, ahogy a Bitmain sem torpant meg, úgy a Binance is folytatja agresszív terjeszkedését, azaz levonhatjuk a következtetést, hogy legalábbis ennek a két társaságnak a tulajdonosai meg vannak győződve arról, hogy újabb exponenciális ugrás várható, és a kriptopénzek diadalmenete folytatódni fog.

Bitmain: új, hatékonyabb bányászgépek érkeznek

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img