Nimiq Oasis: a Trust wallet kapuja a fiat pénzek felé?

spot_img

A tegnapi airdroppos hír kapcsán volt némi bizonytalanság a fórumban arról, hogy akkor most 1 vagy 1000 NIM illeti-e meg az igénylőket. Ezzel kapcsolatban olvastam kicsit utána a Nimiqnek, amiről közben azt is megtudtam, hogy akár a Trust wallet egyik kiemelten fontos partnerévé is válhat.

Mint kiderült, a Nimiq blogján alig egy hónapja számoltak be az OASIS projektről, ami egy svájci kriptotőzsdével (agora.trade) és a német WEG Bank AG-vel közös együttműködésük fedőneve. Ez utóbbi neve akár ismerősen is csenghet egyeseknek, ugyanis tavaly nyáron mi is beszámoltunk arról, hogy a Litecoin Alapítvány tulajdonrészt szerzett ebben a pénzintézetben.

A WEG bankban vett tulajdonrészt a Litecoin alapítványa

Az OASIS célja, hogy a Nimiq-en keresztül direkt átjárást biztosítson a kripto- és a fiat pénzek között, amivel a NIM a Trust wallet (egyik?) fiat kapujává válhat. A tervek szerint a negyedik negyedévre fognak elkészülni a fejlesztéssel, remélhetőleg ezzel egy újabb be- és kifizetési alternatívát biztosítva a felhasználók számára.

Ami pedig az airdroppot illeti. Az első 1000 igénylő volt jogosult az 1000 NIM-es jutalomra, ezt követően pedig 10 000 x 100 NIM-et fognak még kiosztani a kérvények beérkezésének sorrendjében, tehát aki tegnap lemaradt, az jó eséllyel még mindig pályázhat valamennyi jutalomra.

Nimiq és Thunder Token airdrop a Binance hivatalos walletjében

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img