Nimiq és Thunder Token airdrop a Binance hivatalos walletjében

spot_img

A Binance 2018. július 31-én vásárolta meg a Trust Wallet-et, ami azóta a tőzsde hivatalosan támogatott mobiltárcája. A wallet amellett hogy fontos szerepet fog betölteni a nance decentralizált kereskedő platformjának működésében, folyamatosan bővíti az általa támogatott coinok és tokenek kínálatát is. Legutóbbi ezzel kapcsolatos bejelentésükre a tegnapi nap folyamán került sor.

Az Aion, a Stellar, a Nimiq, a KIN és a Thunder Token felvételével, immáron 22-re bővült a Trust által támogatott kriptopénzek száma, bár ha ehhez még hozzávesszük az ERC20 és ERC721 tokenek támogatását is, akkor akár ezres nagyságrendről is beszélhetünk.

A frissítés kapcsán most két airdroppban is részt vehetnek a Trust felhasználói. A korábban már nálunk is bemutatott Nimiq (NIM)és a Thunder Token (TT) akciójában, a walletben létrehozott címekre lehet igényelni az ajándék kriptopénzt. Ehhez a wallet legfrissebb verziójával kell rendelkeznünk, majd a tárcát elindítva a nagyító ikonnal kell hozzáadnunk listánkhoz a Nimiq-et és a Thunder-t.

Ha ezzel is megvagyunk már csak ki kell választanunk a két tokent a listából és a logójuk alatti szövegre klikkelve végigmennünk az igénylési procedúrán.

Az airdropra a felvételt követő első 24 órában lehet jelentkezni, amiből a cikk posztolásakor még ~4-6 óra lehet hátra.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img