Nimiq és Thunder Token airdrop a Binance hivatalos walletjében

Megosztom

A Binance 2018. július 31-én vásárolta meg a Trust Wallet-et, ami azóta a tőzsde hivatalosan támogatott mobiltárcája. A wallet amellett hogy fontos szerepet fog betölteni a nance decentralizált kereskedő platformjának működésében, folyamatosan bővíti az általa támogatott coinok és tokenek kínálatát is. Legutóbbi ezzel kapcsolatos bejelentésükre a tegnapi nap folyamán került sor.

Az Aion, a Stellar, a Nimiq, a KIN és a Thunder Token felvételével, immáron 22-re bővült a Trust által támogatott kriptopénzek száma, bár ha ehhez még hozzávesszük az ERC20 és ERC721 tokenek támogatását is, akkor akár ezres nagyságrendről is beszélhetünk.

A frissítés kapcsán most két airdroppban is részt vehetnek a Trust felhasználói. A korábban már nálunk is bemutatott Nimiq (NIM)és a Thunder Token (TT) akciójában, a walletben létrehozott címekre lehet igényelni az ajándék kriptopénzt. Ehhez a wallet legfrissebb verziójával kell rendelkeznünk, majd a tárcát elindítva a nagyító ikonnal kell hozzáadnunk listánkhoz a Nimiq-et és a Thunder-t.

Ha ezzel is megvagyunk már csak ki kell választanunk a két tokent a listából és a logójuk alatti szövegre klikkelve végigmennünk az igénylési procedúrán.

Az airdropra a felvételt követő első 24 órában lehet jelentkezni, amiből a cikk posztolásakor még ~4-6 óra lehet hátra.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel