Ismét szabad a regisztráció az egyik legjobb kriptotőzsdére

spot_img

Talán nem túlzás azt állítani, hogy funkcióit tekintve a Bitfinex korunk legprofesszionálisabb kriptotőzsdéje. A long és short irányba történő kereskedés mellett az ismertebb altcoinok széles választékával, a beépített megbízás típusok sokszínűségével (pl.: követő-stop, skálázódó vásárlási és eladási szintek) és a fiat be- és kifizetési kapukkal is rendelkező platform 2018 elején döntött úgy, hogy 10 000 dolláros minimum letéthez köti az új felhasználók regisztrációját.

Twitter csatornájukon alig egy órája tették közzé, hogy eltörlik a fenti kitételt, így mostantól ismét bárki befizethet és kipróbálhatja a tőzsdét.

Akit komolyan foglalkoztat a kereskedés, annak tényleg csak ajánlani tudom az oldal kipróbálását, ahol ha éppen nem tradeltek, néhány klikkeléssel akár kölcsön is adhatjátok az aktív kereskedőknek a pénzeteket (funding), amiért cserébe ők kamatot fognak fizetni nektek. Ez a funkció különösen jól jöhet azokon a napokon, amikor előre tudjátok hogy úgysem fogtok belépni, de mégis szeretnétek a pénzeteket munkára fogni és némi haszonra szert tenni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img