Delistázza a Bitcoin SV-t a Binance

spot_img

Ebben a percben kaptuk a hírt, miszerint a Binance úgy döntött, hogy megszabadul a Bitcoin SV-től. Az esetet akár meg is jósolhattuk volna, hiszen az elmúlt héten feszült volt a hangulat a Binance CEO-ja és a közismert BCHSV támogató, Calvin Ayre között, mivel az utóbbi szüntelenül állítja, hogy a Bitcoin igazi atyja nem más, mint Craig Wright. Ezzel a többszörösen megcáfolt állítással természetesen saját maga alatt vágta a fát az SV csapata, aminek meg is lett a böjtje.

Az utolsó koporsószöget feltehetően a Hodlonaut, híres twitterező elleni támadás jelentette. Erről az esetről bővebben erre tessék.

Ellenben azt nem lehet mondani, hogy CZ nem figyelmeztette a BCH SV csapatát. Egy korábbi tweetjében erős intést tett feléjük, miszerint ha nem  hagyják abba a téves hírek terjesztését, akkor delistázzák a coint.

Természetesen az SV árfolyama sem örvendett hírnek, az eleve lefelé tartó trendű coin ismét 10%-os árfolyamgyengülést tapasztalt a hír hallatára.

A Binanceről való delistázás gyakran jelenti egy projekt végét hiszen ennél nagyobb kudarc nem érhet egy csapatot, ellenben  Craig Wright-ot és Calvin Ayre-t ismerve nem fogják annyiban hagyni a Satoshi Víziójának becézett projektet ilyen könnyen. Aki rendelkezik a coinnal az július 22-éig utalhatja ki azokat.

Az eredeti értesítésről itt lehet tájékozódni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img