Hodlonaut Akadémia

spot_img

Craig Wright 2016 óta próbálja elhitetni a világgal hogy ő Satoshi Nakamoto, a Bitcoin szülőatyja. Annak ellenére hogy állításait korábban már számtalan alkalommal megcáfolták, ő továbbra is kitart sztorija mellett sőt, most 5000 dolláros jutalmat ajánlott fel annak, aki egy őt kritizáló twitterező nyomára vezeti.

Wright felhívásában azt követeli, hogy a Hodlonaut néven ismertté vált kommentelő bíróság előtt kérjen bocsánatot tőle és ismerje el, hogy ő Satoshi Nakamoto . Megtalálásához az internetezők segítségét kéri és kvázi vérdíjat tűzött ki az őt kritizáló személy fejére.

Hodlonaut profilképe és a vérdíj: 70 BSV (~$5000)

Hodlonaut Twitter fiókja alapján azt már megállapították, hogy a norvégiai Osloban él és egy feltöltött képe szerint tetoválásokkal is rendelkezhet, azonban mivel ő sohasem fedte fel valós kilétét, a kriptós közösségben sokan felháborodtak a doxolási kísérlet miatt és szolidaritásból több ismert fejlesztő és véleményvezér is Hodlonaut nevét és profilképét vette fel a közösségi oldalon, de már ezerrel pörög a #WeAreAllHodlonaut (Mi Mind Hodlonaut Vagyunk) hashtag is.

Doxolás: amikor valakiről a hozzájárulása nélkül tesznek közzé a személyazonosságát felfedő információkat.

Az eset kapcsán a Binance igazgatója is jelezte, hogyha Wright nem hagyja abba ezt a cirkuszt, eltávolítják az SV-t a tőzsde kínálatából.

Hodlolnaut korábban egyébként arról vált híressé, hogy Ő indított el egy a Lightning Network-öt népszerűsítő mozgalmat (Lightning Torch), amihez később a Twitter igazgatója, Jack Dorsey is csatlakozott.

Ha szeretnél Bitcoint vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a legújabb magyar szolgáltató, a Coinmixed weboldalát.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img