Közvetlenül ICO tokeneket vásárol a Harvard befektetési társasága

spot_img

Az ötlet fázisból 2013-ban indult Blockstack nevű decentralizált applikáció platform projekt nem aprózza el a dolgokat: 50 millió dolláros ICO-t tartanának, melyet az amerikai iparági szereplők közül elsőként a hatóságok engedélyével bonyolítanának.

Április 11-én adták be az Amerikai Értékpapír-és Tőzsdefelügyelet “Regulation A+” keretrendszerének megfelelő kérelmüket, melynek legfontosabb eleme, hogy nemcsak hivatásos befektetőknek, hanem bármilyen amerikai állampolgárnak kínálhatnának értékpapírt (értsd itt: részesedést a cégben = tokent).

A Blockstack 295 millió darab Stack tokenjét 0.12-0.3$ között lehet majd megvásárolni, illetve a platform már elérhető fejleszői eszközeivel készített, az ő hálózatukat használó alkalmazások az App Mining program feltételei szerint, de ingyenesen juthatnak tokenhez.

A Harvard befektetési társasága egyike három intézményi befektetőnek, melyek összesen közel 96 millió darab (a teljes készlet 32,5%-a) Stack tokent vásárolnak, amennyiben a cég megkapja az engedélyt a nyilvános kibocsátásra. A beadvány szövegében már múlt időben szerepel a vásárlás ténye.

Vezető JPMorgan elemző: Stabilizálódik a piac, mégis jöhetnek az intézmények

A mostani hír azért nagy szám, mert a Harvard és más befektetők abba a fázisba jutottak 2019 második negyedévére, hogy közvetlenül token befektetést, sőt, ICO befektetést mernek eszközölni millió dollárokért. A másfél-két éve még oroszrulettnek minősített ICO formátum mostanra a legnagyobbak számára is vonzó lehetőséget jelent. Nemrég számoltunk be róla, hogy a világ egyik vezető kockázati tőke társasága is a kriptopénzek miatt vált szerkezetet.

A piaccal, kereskedéssel vagy kriptopénzekkel kapcsolatos infókért, tippekért és közös ötletelésért csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img