Automata portfóliókövetés, több tőzsdéről a Blockfolion

spot_img

A Blockfolio egy népszerű kriptopénzes alkalmazás, amiben nem csak az árfolyamokat tudjuk követni, a portfóliónkat összeállítani, de egyenesen a fejlesztőcsapatoktól is kaphatunk híreket telefonunkra.

Ezúttal egy olyan frissítéssel jelentkezett az alkalmazás, aminek hála többé nem kell kézzel bepötyögnünk tradjeinket vagy nem kell manuálisan frissítenünk a portfóliónk összetételét. Egy új fícsörrel, az automatic portfolio updaterrel, összeköthetjük különböző tőzsdeszámláinkat az alkalmazással, amivel aztán folyamatosan az számlánk aktuális állását tudja mutatni a szoftver.

A támogatott tőzsdék között ott van a Coinbase és annak Pro változata, a Binance, a Bittrex, a Bitfinex, a Poloniex és az OKEx.

Az új funkció vonzereje, hogy több különböző tőzsdén elhelyezett pénzünket is egyetlen felületen tudjuk követni, ingyen.

Az összeköttetés API hozzáférésen keresztül történik. Minden tőzsdén engedélyezni kell a hozzáférést, amiért egy ún. API kulcsot kapsz, amit az alkalmazás megfelelő felületén kell megadni.

Ezt megtalálod a Blockfolio főképernyőjének jobb felső sarkában található menün keresztül, az „Exchange Connections-re” kattintva. Ezután a megfelelő tőzsde kiválasztásával be kell írnod az API kulcsot és a Secret Key-t. Alul, az „Add Connection” gombra kattintva tudjuk véglegesíteni a hozzáadást.

Minden tőzsdén máshol található, de pl. Binance-en a jobb felső sarokban lévő profil gomb alatt, az „Account / e-mail-re” kattintva bejön egy kezelőfelület. Itt az API rész alatt, az „Enable” gombra kattintva adj egy elnevezést a kulcsnak (pl. blockfolio), azután megkapod a megfelelő kódokat, amit be kell írnod az appba.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img