2,6 millió eurót fektet a Samsung a Ledger tárcát gyártó cégbe

spot_img

A cointelegraph és néhány másik nemzetközi portál híradása szerint 2,6 millió eurót fektet a Ledger tárcát gyártó cégbe a 81 éve alapított Samsung, a világ egyik, ha nem a legfontosabb elektronikai cikk gyártója, és Dél-Korea legfőbb gazdasági húzóereje. Világszerte 320.000 főt foglalkoztat a cég, kétszáz milliárd dollár éves bevétel felett termel és a konglomerátum mindennel is foglalkozik, aminek köze van az elektronikához. Még konténerhajókat is építenek.

Korábban több bejegyzésben volt róla szó, hogy a legfrissebb csúcsmobiljuk, a Galaxy S10 már beépített tárcával érkezett a polcokra, és pont tegnap számoltunk be róla, hogy a tech óriás hamarosan saját kriptopénzt bocsáthat ki Samsung Coin néven. A Ledger cég több harveres kriptopénz tárcát is gyárt, ezek közül a legnépszerűbb (és legolcsóbb) a Ledger Nano S, melynek eladásai már tavaly ősszel elérték az 1,3 millió darabot.

A friss hírnek számító 2,6 millió eurós befektetésről semmi bővebbet nem tudni, pedig elméletileg egy sajtószóvivőtől származik a portál információja. A nemzetközi technológiai sajtóban egyelőre nem említik. A Ledger blogján az utolsó bejegyzés tegnapról származik, melyben leköszön a régi CEO és bemutatkozik az új vezérigazgató. Ebből kiderül, hogy a cég a drágább Nano X terméket igyekszik felfuttatni, ileltve gőzerővel dolgozik “Vault” szolgáltatásán, mellyel a nagybefektetők (cégek, bankok, befektetési alapok stb.) tárolási igényeire fókuszálnak. Ha igaznak bizonyul a Samsung befektetés, nem kell tovább aggódniuk a medve piac alatti bevételeik miatt.

Állami tanúsítvány szavatolja a Ledger biztonságát

A Ledger tárca előnyeivel, hátrányaival, használatával és fejleményeivel kapcsolatban rendszeresen írunk az oldalon, a témába vágó cikkeket és videókat a https://kriptoakademia.com/?s=ledger linken találod.

A piaccal, kereskedéssel vagy kriptopénzekkel kapcsolatos infókért, tippekért és közös ötletelésért csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img