A Bitmex aloldalának megjelenése rossz ómen lehet a BAT HODLerek számára

spot_img

Tegnap délután véletlenül bukkantunk rá a Bitmex oldalán a Basic Attention Token adatlapjára, ami arra utalhat, hogy hamarosan a BAT is megjelenhet a kriptopénzek shortolására lehetőséget adó tőzsdén. Az árfolyamesésből szerezhető profit rengeteg kereskedőt csábított már a mexre, ami döntő szerepet játszhatott több kriptopénz mélyrepülésében is.

Az oldal tavaly augusztus 2-án tette elérhetővé az ETHUSD kereskedési párt, ami néhány héttel később már a világ legnagyobb forgalmat bonyolító ETH piacává vált. Az ETH ára a listázás idején 400 dollár fölött járt, ezért nagy port vert fel, hogy miközben a tőzsde igazgatója a platform chat alkalmazásában shortolásra buzdította a tradereket, kétszámjegyű shitcoinnak is nevezte az Ethert.

Az ETH ilyen mértékű, további zuhanására akkoriban még nem sokan mertek volna fogadni, ám végül mégis Arthur Hayes-nek lett igaza, hiszen az aljat csak valahol 86 dollár környékén érte el az árfolyam. Hogy erre mennyiben segített rá az akár 50-szeres tőkeáttételre is lehetőséget adó platform, azt persze biztosan sohasem fogjuk megtudni, de az ezt megelőzően felvett Tron HODLerei sem jártak túl jól a Bitmexre való bekerüléssel. A június végi listázást követő 1.5 hónapban 60%-ot esett a TRX értéke, amiből persze  szintén a shortra játszók szedhették meg magukat.

Nemrégiben egyébként a tőzsde igazgatója úgy nyilatkozott, hogy a közeljövőben nem tervezik újabb kriptopénz felvételét a kínálatukba.

Bitmex: a Bitcoin alapú kötvények kibocsátása és az S&P500 kereskedés bevezetése lehet a következő lépés

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img