Most még ingyenesek a trédek a csoportunkban!

spot_img

Aki az elmúlt időszakban fent járt a Discord szerverünkön, az észrevehette, hogy amellett, hogy több százan csatlakoztak, egy rendkívül aktív közösség alakult ki ott. Kezdő és tapasztalt tréderek osztják meg gondolataikat a piacról, a kereskedőink befektetési és kereskedési tippekkel szolgálnak, de rendszeresen kibeszélésre kerülnek a hírek, a különböző kriptopénzek, de még a bányászat is.

Ehhez a Discord szerverhez most is és a jövőben is teljesen ingyen csatlakozhatsz.

Május hatodikától viszont fizetőssé válik egy részleg: a kereskedőktől kapott kereskedési tippek. Ennek havidíja 19.99 euró lesz. Ezzel a havidíjjal nem csak a Kripto Akadémiát támogatod, de a tippeket adó kereskedőink erőfeszítését is jutalmazod, továbbá hozzájárulsz, hogy fenntarthatóan tudjuk működtetni a szolgáltatást.

Ne feledd, akár egyetlen jó ügylettel visszajöhet ennek a havidíjnak a teljes összege. Az elmúlt hónapban balage kereskedőnk pl.  76% profitot termelt. Ha az ő kereskedéseiből kiemelünk egy ügyletel, pl. az AST/BTC páron, ahol 19%-os profitot ért el, láthatjuk, hogy ha 100 euróval nyitottuk volna ezt a pozíciót, az kifizette volna a havidíjunk egészét. A profitálás után ráadásul egyszerűen, bitcoinban is átküldheted címünkre. Ezen kívül PayPal-al és mikronnal is fizethetsz.

Az eredményekről itt írtunk, ha szeretnéd látni a részletesebb statisztikákat, azt ezen a linken teheted meg.

Most még ingyenesek a kereskedőink tippjei, gyere és csatlakozz. Próbáld ki, szólj bele a beszélgetésekbe vagy kövesd a trédereinket. Ha eddig nem voltál fent, akkor is lesz elég időd eldönteni, hogy számodra megéri-e: az indulás utáni első 10 napig visszafizetjük a havidíjat, ha jelzed nekünk, hogy mégsem tetszik a szolgáltatás.

Az ingyenes rész, ahol a beszélgetések nagy része folyik, a jövőben is nyitva áll majd mindenki előtt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img