Kövesd kereskedőinket és profitálj! Élesbe állt a kereskedési tippek

spot_img

Ha szemfüles vagy, a fenti menüben már észrevetted, hogy felbukkant a Kereskedési Tippek menüpont. A mai nappal élesben is elindult szolgáltatásunk: kövesd kereskedőink tippjeit és legyél nyereséges a piacon!

A Discord csethez több százan csatlakoztak és egy remek közösség alakult ki, a beszélgetések nyilvános és ingyenes csatornákon zajlanak, amihez továbbra is szabadon hozzáférhetsz. A kereskedők szignáljai ezentúl mindössze 19.99 eurós havidíjjal lesznek elérhetőek, ami egy jó ügylettel visszajöhet. Jó trédből pedig sok van, erről magad is meggyőződhetsz, ha feljössz. Sőt, ha befizetsz, de úgy döntesz, hogy ez mégsem a te világod, az első 10 nap során bármikor visszakérheted a nekünk elutalt havidíjat.

Tovább a Kereskedési Tippekhez >>>

 

Sokan kérdezték, hogy mégis mennyi időt kell a gép előtt tölteni, hogy az ember lekövesse a kereskedőket? Megnyugtatunk mindenkit, a mi kereskedőink is szoktak aludni, a szignálok mindig emberi időben érkeznek. A Discord alapértelmezettként mobilos és asztali gépes értesítéseket is küld, így sosem maradsz ki a jóból.

Természetesen a követéshez szükséged lesz egy-egy tőzsdeszámlára. A legtöbb kereskedési lehetőséget lefedi a Binance, a legnépszerűbb és legnagyobb kriptotőzsde. Azonban nem árt, ha bekészítesz egy-egy accountot a KuCoin-on, a Huobi-n és a BitMex-en is. Kezdésnek viszont a Binance is elég lesz. A Binance alkalmazását pedig a telefonodra is le tudod tölteni, így bárhol találjon meg az értesítés, pár perc alatt tudsz pozíciót nyitni.

Ha PayPal-al fizetsz, a fizetés során írd be a Discord neved a megfelelő mezőbe, hogy be tudjunk azonosítani. Ha BTC-vel vagy mikronnal fizetsz, a felhasználóneved mellett szükségünk lesz a tárcád címére is, ezeket ne felejtsd el elküldeni az info@kriptoakademia.com-ra. Ha kérdésed van, tedd fel bátran kommentben, e-mail-ben vagy a Discordon.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img