Útmutató a Kereskedési tippek használatához

spot_img

A következőkben egy példán keresztül mutatjuk be, hogy miként értelmezheted a Kereskedési Tippek szolgáltatásunk során megadott jelzéseket.

A szignálok alapvetően három részből állnak. A legfelső sávban kiemelten tüntetjük fel, hogy a tipp melyik kriptopénzre vonatkozik. Ügyleteink 90%-át a Binance kínálatában is elérhető coinok teszik ki, ezért ha még nem rendelkezel ott regisztrációval, érdemes létrehoznod egy fiókot. Ehhez kizárólag egy email címre lesz szükséged.

A tipp megnevezése alatt röviden összefoglaljuk, hogy miért ajánljuk a figyelmedbe az adott lehetőséget. Az itt leírtak értelmezése a kereskedésben használatos szakkifejezések miatt bizonyos esetekben problémát okozhat a kezdők számára, de ezeket rövid idő alatt bárki megtanulhatja A konkrét tippek szempontjából azonban nem is ez a magyarázat, hanem az alatta feltüntetett be- és kilépési szintek a fontosak.

A belépőnél megadott értékek jelentik azt a sávot, ahol pozíciót nyitva a technikai analízisünk alapján megállapított várható nyereség mértéke sokkal nagyobb, mint a lehetséges veszteséggé. Fontos tisztában lennünk azzal, hogy a kereskedés elengedhetetlen velejárója, hogy időnként vesztes ügyleteink is legyenek. Ahhoz, hogy minimalizáljuk a veszteségeinket és maximalizáljuk a nyereségünket, csak olyan helyzetekbe megyünk bele, ahol az esélyek a mi javunkra szólnak.

Hogy a trade-jeink ne a levegőben lógjanak, analízisünk során pontos kilépési szinteket is meghatározunk. A tőzsdei árfolyamok mozgása rövidtávon rendkívül kaotikus. Egy alapvetően emelkedő trendben sem ritkák a nagyobb mértékű, negatív irányba történő kilengések. A feltüntetett célárak segítenek minket abban, hogy kizárólag a kitűzött célok elérésére koncentráljunk és kizárjuk az esetleges hirtelen, érzelmi alapon meghozott döntéseket.

A profit realizálását jelző szinteknél még fontosabb az úgynevezett stoploss (SL) szint beállítása, amit szintén az analízis során használt módszerekkel állapítunk meg. Ez adja meg annak a kockázatnak a mértékét, amit még hajlandóak vagyunk bevállalni az elvárt nyereség elérésének reményében. Ha a piac bármilyen okból kifolyólag ellenünk fordulna, az itt megadott árfolyamszintet elérve azonnal bontjuk a vesztes ügyleteinket. Sok kezdő és haladó kereskedő is hajlamos arra, hogy ilyenkor tovább várjon és abban reménykedjen, hogy a zuhanó árfolyamok emelkedőbe forduljanak. Az esetek túlnyomó többségében ez katasztrofális veszteségekhez szokott vezetni. Ne kövesd el azt a hibát, amit előtted már vesztes kereskedők milliói követtek el. Egy pozíció megnyitása után, azonnal állítsd be a javasolt SL értéket és minden körülmények között tartsd magad hozzá!

Hamarosan egy videós segédletet is közzéteszünk, ahol lépésről-lépésre végigvezetünk a tippek értelmezésének és Binance-en történő alkalmazásának lépésein.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img