Több mint tízezerszeres haszon a haldokló altpiacon

spot_img

Az elmúlt napokban érkező negatív hírek ellenére (Binance hack, Tether ügy, tiltásról előterjesztett törvényjavaslat) a Bitcoin árfolyama és dominanciája napról-napra növekszik. Ezt az altcoinok is megsínylik, melyek közül több értéke már a BTC-hez képest korábban mért legalacsonyabb árfolyamszint alá került.

Grafikonon ábrázolva a teljes altcoin piacot egy 2014 óta tartó, korábban ellenállásként, ma már támaszként funkcionáló trendvonalat húzhatunk be, ami alapján sajnos a vérfürdő folytatására számíthatunk.

Az viszont már biztos, hogy jelenleg az altpiac valaha mért leghosszabb korrekciós időszakát éljük.

Ha a Bitcoin megnyugszik, az altok várhatóan ismét erőre kapnak, de sajnos még a korábbi csúcsok elérése sem fog majd sokat jelenteni annak a szerencsétlen kereskedőnek, aki néhány nappal ezelőtt ChainLink vásárlására adta a fejét.

A ChainLink lehet az Amazon blokklánc titkos befutója?

A jelenleg 68 centbe került tokenek darabját emberünk átlagosan több ezer dollárért vásárolta meg, aminek oka az volt, hogy a teljesen illikvid LINK/PAX stabil coin párt választotta az ügylet lebonyolítására. Mivel ez a piac szinte teljesen kihalt, a  399 960 dolláros (~115 millió forint) ajánlattal sikerült felvásárolnia az összes itt megkapható LINK tokent, köztük azt a pár darabot is, amit valaki poénból 9999 dolláros árért kínált eladásra.

A tranzakció pillanatában 1 db LINK értéke jócskán meghaladta a Bitcoin értékét, így ahhoz, hogy a pórul járt kereskedő visszaszerezhesse a pénzét, a LINK-nek több mint 14 500-szoros növekedésre lenne szüksége, ami 3500 milliárd dolláros piaci kapitalizációt jelentene. Ez nagyjából a fele a globális aranypiacénak.

Ha szeretnél forintért Bitcoint, Ethereumot vagy Litecoint vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed szolgáltatásait.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img