Kereskedőink májusban

spot_img

Friss statisztikákkal jövünk a Kereskedési Tippek szolgáltatásunkból. A három legaktívabb kereskedőnk ezúttal sem múlta alul a várakozásokat.

Ha az ő kereskedésüket követted, általában négy darab nyitott ügylet mellett, 25%-os pozíciómérettel ennyit nyerhettél májusban:

Balage: 27,58 %

Balage szerkesztő kollégánk és legrégebbi tréderünk 27,58%-kal egy remek hónapot zárt. Legnagyobb nyerői a CELR (35%), a MATIC (20%), a FET (20%) és az LINK (16%) voltak. Ha az ő részletes számai érdekelnek, ebben a táblázatban megtalálod azokat.

Kenny: 51,23%

Az Elliot hullámok nagy ismerője májusban egészen kiválóan nyúlt bele a short és a long ügyletekbe, aminek hála te is 51,23%-kal tudtad növelni tőkédet. Vagyis 200 eurót 300-ig tornázhattál , ha követted őt – ez pedig a 19,99 eurós havidíjat is simán visszahozta. Ha az indulás óta mérjük, Kenny 86%-ot hozott. Összes statisztika itt.

Cointhunter: 14,3%

Legfrissebb, de koránt sem újonc kereskedőnk májusban 14,3%-kal zárt. 15 év tapasztalattal a háta mögött, 1 éve kezdett kriptókkal is kereskedni. Eddigi eredményei meggyőzőek, a jövőben érdemes lesz rá is figyelni. Saját videókat is gyárt és a közösségünk oszlopos tagja. Cointhunter számait ebben a táblázatban tudod mustrálni.

A Kereskedési Tippek szolgáltatásunk a Discord üzenetküldő alkalmazáson működik. Itt nem csak tippek, de Magyarország legnagyobb kriptós közössége is vár: a beszélgetős szobák pedig teljesen ingyenesek. Csatlakozz ide kattintva. Ha már fent vagy és szívesen befizetnél a kereskedőinkre is, nézd meg az ajánlatunkat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img