Binance Coin: eladási hullám követte a híreket

spot_img

Az utóbbi időszak kétségkívül legfontosabb híre volt, hogy három hónap múlva a Binance letiltja Egyesült Államokbéli felhasználóit. Az amerikaiak adják – nem csak a Binance, de az egész kriptopiac, legszámosabb felhasználói bázisát. Kitiltásuk ezért komoly aggályokat is felvet.

A Binance a jelenleg is élő Jersey, Uganda és Singapore nevű váltók mintjárára létrehoz majd egy offshore váltót, amit amerikaiak is igénybe vehetnek, de ezen csak limitált számú párok között választhatnak.

A hírek hatására a Binance natív tokenje, a Binance Coin (BNB) is zuhanásba kezdett. A cikk megírásakor -10 % -on áll a coin, ami az utóbbi hónapok elképesztő bikapiacának végét jelentheti a coin életében. A BNB nagyjából 36 dollárról esett be 32-re. Ebben a pillanatban úgy tűnik, hogy a 32 dolláros szint egy kis időre megakasztja az esést, de a növekedő volumen egy komoly eladási hullámot jelez, koránt sem elképzelhetetlen a további zuhanás.

BNB/USDT 1H grafikon

 A felhasználói bázis csökkentésével sokkal kevesebben fizetnek majd tranzakciós díjakat Binance Coin használatával, ami egyenesen befolyásolja a tőzsde bevételeit, ezáltal az égetési mechanizmust, vagyis a teljes készletet is. A tét tehát nagy, továbbra is figyelemmel követjük az eseményeket.

 

A Binance kitiltja oldaláról az Egyesült Államokból származó kereskedőket

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img