Megint kilőtt a LINK

spot_img

Az elmúlt napban újra kilőtt a Chainlink (LINK). Ezúttal 56%-ot emelkedve, $3,50-nél keresi a támaszt. A piaci kapitalizáció listáján pedig egészen a 17. helyig ment.

Igaz, hogy egész évben egy biztató, lassú növekedést írt le a LINK árfolyama, de a legelső komoly pumpra senki sem számított: június 13-án, a Google Cloud weboldalán megjelent egy blogposzt. Ebben a Google munkatársai arról értekeztek, hogy hogyan sikerült egy hibrid blokklánc/felhőalapú alkalamazást készíteniük az Ethereummal és a Google Cloud-dal, amiben Chainlink Oracle fejlesztése közvetítőszerepet játszott.

A poszt megjelenését elképesztő árfolyamugrás követte, mivel nagyon gyorsan elterjedt a hír, hogy a poszt tulajdonképpen egy Google – LINK partnerséget jelent. Mivel a pump közepette senki nem állt le több oldalas posztokat olvasgatni, az árfolyam pillanatokat alatt $1-ról, $2-re nőtt.

Az első kiugrás június 13-án látható – a Google Cloud blogposzt határása, a második kiugrás pedig tegnap történt

A kijózanodáskor nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem egy partnermegegyezés, de a piac maradt annyira bizakodó, hogy az $1,50-re történő visszaesést ne érezze meg túlságosan: az elkövetkező napokban a LINK folytatta útját a 2$, majd afölé is.

Időközben a Coinbase is a LINK listázása mellett döntött és egyre többen kezdtek beszélni a projekt hasznosságáról és fényes jövőjéről és arról, hogy a Google újra előveszi majd, hiszen a blogposztban leírt kísérlet sikeres volt. Mi is így tettünk.

Tegnap aztán újra több mint 50%-ot ment az árfolyam, valószínűleg Coinbase listázás és a social medián terjedő új hájp hullám hatására. Az árral egyetemben a Twitteren is átvette pár órára a legtöbbet említett kriptopénz helyét a bitointól.

Az elmúlt óra legtöbbet említett kriptopénzei. Forrás: CoinTrendz.com Twitter

 

Van már LINK-ed? Tervezel vásárolni? Milyen árfolyamon szeretnél venni? Mi a véleményed a projektről? írd le kommentben!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img