Kriptopénzzel már egy kézműves sörfőzde tulajdonosai is lehetünk

spot_img

Fantasztikus befektetői segédlet készült a skót Brewdog közösségi tőkebevonásának támogatásához, melyben tíz kriptóval is részt lehet venni. Ha minden ICO-hoz, IEO-hoz az üzleti tervek és lehetőségek szempontjából is hasonló színvonalú whitepaper készülne, jobb hely lenne a kriptopénzek piaca.

A Brewdogot 2007-ben alapították a skóciai Aberdeen közelében lévő Ellon városkában. Söreikkel tevékenyen hozzájárultak az utóbbi évtizedben tapasztalt kézműves sör forradalomhoz. A kis skóciai üzemből globális brand lett, Budapesten például az Anker közben, az Anker helyén nyílt kellemesen nagy méretű egységük, ami söröző mellett étteremként is funkcionál. Globálisan 4 üzemük van, és 30 millió dollárból épül az ötödik “kézműves” sörfőzdéjük Brisbane-ben, Ausztráliában.

Azok számára, akiket lever a víz a kézműves söröktől, már gin, vodka, whiskey is elérhető a kínálatban.

Az Equity for Punks programot, mely keretében az alkohol kedvelő közönség 2010 óta vásárolhat részesedést a cégben, időről-időre újra előveszik, ha tőkére van szükségük a további terjeszkedéshez vagy fejlesztésekhez. Összesen 72 millió fontnyi pénzt vontak már be így, a mostani etapban 7 milliót céloznak meg 2020 áprilisáig. Az évek során több mint 110 ezren fektettek be 25 és 5000 font közötti összeget.

10 kriptopénzzel vehetünk részt a buliban, ezek a következők: Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Ethereum, Litecoin, OmiseGO, Qtum, Augur, XRP, 0x. Az adható-vehető részesedés mellett kedvezmények, főzdelátogatások, exkluzív események is járnak a vállalkozó kedvű befektetőknek. És 6 doboz Cryptonite West Coast IPA is:

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img