Google, Amazon, Netflix coinok jöhetnek

spot_img

A Gemini kriptopénztőzsde alapítói, a jól ismert Winklevoss fivérek ismét merész kijelentést tettek, szerintük 2021-re az úgynevezett FANG cégek mind csatlakoznak a “kripto-forradalomhoz”, ennek megfelelően a Facebook kriptoprojektje, a Libra után az Amazon, a Netflix, sőt, maga a Google is saját coint fog indítani.

A “FANG” cégek a különösen jól teljesítő tőzsdei papírokra utalnak, egy mozaikszóról van szó, mely a Facebook, Amazon, Netflix, és Google szavak első betűiből áll össze.

A CNBC-nek adott interjúban az ikerpár megfogalmazása szerint “két éven belül” várható, hogy további tech óriások is kövessék a Facebook példáját, és “valamilyen formában” kriptopénz projektet indítsanak.

Kongresszusi képviselők levele: Álljon le a Libra fejlesztése!

Mint megtudhattuk, az ikerpár arra bíztatta a Facebook vezérét, hogy mindenben működjön együtt a hatóságokkal a Libra kapcsán, tény, és való: komoly ellenállásba ütközött a projekt már jóval indulása előtt.

Itt a Facebook pénze: Libra

Egyelőre nem világos, hogy a Gemini kriptopénztőzsde listázza-e majd a Facebook coinját megjelenése után, a Winklevoss ikrek “vizsgálják” ennek lehetőségét.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img