Balage júniusa: +7,5%

spot_img

Balage kolléga júniusban +7,5% profitra tett szert. Összesen 19 trédet nyitott, amiből 7 lett nyereséges. A legnagyobb nyereséget a CAN/BTC páron érte el, ahol 27,5%-ot profitált egyetlen ügylettel. Említést érdemel még a YOYO/BTC páron aratott 12%-os nyeresége és a FET/BTC páron való 13%-os nyerése is. Három darab ügylet még nyitva maradt a hónapfordulón túl, amint lezárásra kerül, az is bekerül a számokba. A hónap teljes statisztikáját ebben a pdf-ben tudod megnézni.

Balage a legrégebbi tréderünk és az összes eddigi statisztikája alapján 94%-os nyereségben van, vagyis öt hónap alatt megduplázhattad a pénzedet vagy a bitcoinodat ha vele tartottál.

A 89 eurós (29 000 Ft) fél éves előfizetési díjat már egy kisebb számlával is simán visszahozhattad. Ha az elejétől követted őt, 300.000 Ft-os kezdőtőkéről indulva most 580.000 Ft lenne a tiéd, aminek a féléves előfizetési díj mindössze az 5%-a!

A teljes statisztikáját ebben a pdf-ben találod. Rövid összefoglaló:

február + március: +61,65%

április: -2,55%

május: +27,58%

június: +7,5%

Balage lassan öt hónapja fáradhatatlanul közli kereskedési tippjeit a Kripto Akadémia Discord szerverén. Ha te is szeretnél a részese lenni, akkor csatlakozz a Discord szerverünkhöz és fizess elő a Kereskedési Tippekre. Akkor is megéri csatlakozni, ha most még nem fizetsz elő, a beszélgetős szobák ugyanis mindenki számára ingyenesek és a több mint 1000 csatlakozott taggal, itt megtalálod az ország legnagyobb kriptós közösségét.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img