Japán legnagyobb kriptotőzsdéje a lakásbérlést reformálja meg blockchain appjával

Megosztom

Japán legnagyobb forgalmú kriptotőzsdéje, az innovációs “blokklánc laboratóriummal” is rendelkező Bitflyer, és a (disztópikus sci-fibe is beillő nevű) Sumitomo Corporation egy blockchain alapú, telefonos applikációval reformálja meg a japán ingatlanbérlés és bérbeadás piacát.

Az appal egy felületen oldják meg egy új lakás kibérlésének teljes felek azonosításától, a szerződés aláírásán keresztül, egészen a lakbér és egyéb kiadások néhány koppintással lehetséges fizetéséig. Az ellenőrzött lakások közötti keresgélés és az időpontfoglalás az egyik legidegölőbb része a folyamatnak, a Bitflyer megoldásával ezeket is az appon belül lehet intézni. Az app segít a költségek csökkentésében, és nem utolsó sorban minden fél számára gyorsabbá, átláthatóbbá teszi a folyamatot.

A blokklánc segít a személyes adatok, szerződési feltételek és tranzakciók megmásíthatatlan tárolásában, az pedig, hogy egy platformon intézhető minden, további felhasználási módokra ad majd lehetőséget, például biztosítási és hitelezési szolgáltatás is elérhetővé válhat az appban. A bérlők dokumentált előélete megkönnyítheti a jövőbeli lakásbérlést, valamint segíthet például egy későbbi ingatlanvásárlásnál a hitelképességük kedvezőbb meghatározásánál.

Magyarországon a napokban tették közzé az érettségi ponthatárokat, indul a roham az egyébként is drága piacon a még elérhető lakásokért. Ha az ember nem ismerőstől bérel, iszonyatos szenvedés a jó lakás megtalálása, időpontok egyeztetése, az aláírás, a fizetés, a problémák jelzése, a szakemberek leszervez(tet)ése. Én személy szerint nagyon örülnék valami hasonló megoldásnak itthon is.

Habár a bérlésről korábban nem volt szó, a Kripto Akadémia hasábjain rendszeresen beszámolunk az ingatlanpiac, tokenizáció és kriptopénzek viszonyának alakulásáról.

Kriptopénzek: Ingatlan adás-vételhez szinte tökéletesek

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel