Felejtsük el a holdat? Hamarosan érkezik a Binance Venus

spot_img

A Binance néhány órával ezelőtt jelentette be, hogy elindítja saját, Venus névre keresztelt kriptopénzét, ami egy Facebook Libra-hoz hasonló, kisebb gazdasági térségekre optimalizált digitális valuta lesz. A várhatóan a Binance saját blokkláncán kibocsátott stabil coin célja, hogy megbolygassa és átalakítsa a jelenlegi “pénzügyi hegemóniát”.

“Úgy gondoljuk, hogy a stabil coinok fokozatosan fel fogják váltani a hagyományos fiat valutákat, amivel a digitális gazdaság egy új és kiegyensúlyozottabban működő szintre léphet. Reméljük, hogy ezzel a lépéssel letehetjük egy modernebb pénzügyi szolgáltató rendszer alapjait, ami növeli a biztonságot és az országok gazdasági hatékonyságát.

A Binance biztosíani fogja a teljes technikai támogatást, a megfelelő azonosítási rendszereket és többdimenziós együttműködési hálózatot is kínál, amit a már meglévő infrastruktúrájára és szabályozókkal kötött partnerségeire fog alapozni. Szívesen látunk minden olyan kormányt, társaságot és szervezetet, amik globálisan “erőteljes befolyással” rendelkeznek és hajlandóak együttműködni a Venus kezdeményezés érdekében.”

A Facebook Libra bejelentése óta már több globális szervezet, például a kínai állam és a világ legnagyobb árbevétellel rendelkező cége, a Walmart is bejelentette, hogy saját stabil coint készül a piacra dobni.

A Binance saját kriptopénzét akár forintért is megvásárolhatod a MrCoin.eu oldalán

Mi az a Facebook Libra? A MrCoin.eu stratégiai igazgatója a Millásreggeliben foglalta össze a közösségi oldal készülő kriptopénzével kapcsolatos tudnivalókat

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img