Kárpótlást ígér a Binance a KYC hack sértettjeinek

Megosztom

A múltkori, személyes adatok és képek kiszivárgása, vagy csak egyszerűen a „KYC hack”  néven emlegetett botrány után a Binance kárpótlást hirdetett a sértetteknek.A hivatalos blogposzt szerint a kriptotőzsde minden érintettnek örökre szóló VIP tagságot adományoz, amibe csökkentett jutalékok és ügyfélszolgálati prioritás tartozik. Valamint „további szolgáltatások”, amiről többet nem árultak el.

A Binance felkeres minden érintettet, de ha te az eddig kiszivárogtatott képek között magadra ismertél akkor írj a Binance-nek: ezen a linken, a kategóriák között válaszd ki a „Security Issue-t”. Azok a képek, amiknek egy része kikerült egy telegram csoportba, a szerző legjobb tudomása szerint már nem elérhető, de ha tudsz egy linkről, ahol fent vannak az eddig kiszivárogtatott képek, akkor írd meg a közösségnek kommentben.

A múltkori adatlopás során egy ismeretlen 300 BTC váltságdíjat kért azért, hogy 10 000 fotóból álló gyűjteményét ne szivárogtassa ki. A képeken a tőzsdére regisztrált személyek fotója, igazolványa, valamint a tipikus Binance felirattal és dátummal ellátott papírcetli szerepelt. Mivel a képekről hiányzik a tőzsde vízjele, valószínűleg olyan harmadik féltől kerültek ki a képek, aminek szolgáltatásait a Binance a 2018-as év eleji megnövekedett forgalom miatt vette igénybe.

 

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel