Kárpótlást ígér a Binance a KYC hack sértettjeinek

spot_img

A múltkori, személyes adatok és képek kiszivárgása, vagy csak egyszerűen a „KYC hack”  néven emlegetett botrány után a Binance kárpótlást hirdetett a sértetteknek.A hivatalos blogposzt szerint a kriptotőzsde minden érintettnek örökre szóló VIP tagságot adományoz, amibe csökkentett jutalékok és ügyfélszolgálati prioritás tartozik. Valamint „további szolgáltatások”, amiről többet nem árultak el.

A Binance felkeres minden érintettet, de ha te az eddig kiszivárogtatott képek között magadra ismertél akkor írj a Binance-nek: ezen a linken, a kategóriák között válaszd ki a „Security Issue-t”. Azok a képek, amiknek egy része kikerült egy telegram csoportba, a szerző legjobb tudomása szerint már nem elérhető, de ha tudsz egy linkről, ahol fent vannak az eddig kiszivárogtatott képek, akkor írd meg a közösségnek kommentben.

A múltkori adatlopás során egy ismeretlen 300 BTC váltságdíjat kért azért, hogy 10 000 fotóból álló gyűjteményét ne szivárogtassa ki. A képeken a tőzsdére regisztrált személyek fotója, igazolványa, valamint a tipikus Binance felirattal és dátummal ellátott papírcetli szerepelt. Mivel a képekről hiányzik a tőzsde vízjele, valószínűleg olyan harmadik féltől kerültek ki a képek, aminek szolgáltatásait a Binance a 2018-as év eleji megnövekedett forgalom miatt vette igénybe.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img