Kedvező árú blokklánc telefont dob piacra a Huobi tőzsde

spot_img

A Huobi saját tokenjéért megvásárolva pedig jelentős kedvezménnyel lehet hozzájutni. Szeptember 10-étől Kínában, majd októbertől Délkelet-Ázsiában indul az értékesítés, 120 000 forintnak (420 USD) megfelelő Huobi tokenért. Az európai és amerikai vásárlók számára a “közeli jövőben” lesz elérhető a telefon.

A telefont az a Whole Network nevű startup készíti, melybe korábban pont a Huobi fektetett pénzt. A tőzsde vezérigazgatója szerint azért van szükség blokklánc telefonokra, mert a technológia és az 5G hálózatok fejlődésével egyre nagyobb igény mutatkozik rá a kriptós közösségek felől, hogy a mobil eszközeinkről tudjunk kommunikálni, tranzaktálni és kereskedni. A telefonnal ezt az aktívan kereskedő, a blokklánc tech korai felhasználói közé tartozó csoportot célozzák. A Huobi ígérete szerint a mostani telefon az első a sorban, a jövőben 5G kompatibilis telefonokkal is előállnak majd.

A gyártó weboldalának kritikán aluli angol fordítása ellenére azt ki lehet venni belőle, hogy az androidos eszköz tulajdonképpen egy bitcoin tárca app telefon formában. Akár már a feloldó képernyőn láthatjuk az árfolyamokat vagy a portfóliónk alakulását, az ébresztőkhöz hasonlóan beépített árfolyam riasztásokat állíthatunk be, egyszerre több tőzsdén aktív kereskedő fiókunkat menedzselhetjük közvetlenül a telefonról. A beépített cold wallett funkcionalitással elméletileg teljes biztonságban tárolhatjuk különböző kriptopénzeinket, de itt azért érdemes közbeszúrni, hogy egy tőzsde és egy tech startup együttműködéseként piacra dobott első generációs hardverre azért nem érdemes a teljes vagyonunk tárolását bízni.

A borítóképen is látható “using phone is mining” valamilyen beépített bányászati/staking funkcionalitást jelenthet, az első hónapok tapasztalatai alapján majd érdemes lesz erről is beszámolnunk. A telefon szolíd dizájnnal, nagy kijelzővel, és az ár tekintetében kellemes hardverrel érkezik, így akár izgalmas alternatívát is jelenthet a kriptóval fekvő és kelő felhasználók számára.

Az “Acute Angle” fantázianéven futó, a weboldalon Node 6+ néven is szereplő készülék a következőket tudja:

Szeptemberben-októberben már biztosan lesznek felhasználói tesztek és videók a telefonról, érdemes lesz akkor visszatérnünk a témára.

A blokklánc felé nyithat új telefonjaival a Huawei és a Sirin Labs

A Sirin Labs 1000$-os blokklánc telefonnal van jelen a piacon, a Samsung pedig augusztus közepén tette elérhetővé blokklánc fejlesztői készletében a Bitcoin hálózatot, így a beépített Blockchain Keystore tárcájával is lehetőség nyílik tárolni, fogadni és küldeni a legnépszerűbb kriptopénzt. A Samsung kínálatának csúcsát jelentő S10 sorozatban megtalálható Keystorehoz már 17 decentralizált alkalmazás érhető el, a tárca alkalmazás mellett játékok, közösségi oldal app, szórakoztató app érhető el, melyek főleg a dél-korai közönség számára nyújtanak értéket a fejlesztés jelenlegi állapotában. A Samsung saját blokkláncot fejleszt ethereum alapon, a nemzetközi kriptós sajtó pedig gyakran említi a céggel kapcsolatos hírekben, hogy ebből még akár saját token is lehet a jövőben.

A Huobi tőzsde használatáról videót is készítettünk.

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img