Binance JEX airdrop

spot_img

A napokban mi is beszámoltunk a Binance határidős kereskedést lehetővé tevő platformjának indulásáról, ami a Jex nevű tőzsde megvásárlásának és integrálásának köszönhetően vált lehetségessé. A Binance az összeolvadást után most egy airdrop keretében osztja szét a Jex tokenjeit, amiknek a megszerzéséhez lényegében semmi másra nincs szükségünk, mint belépni a saját Binance fiókunkba.

Jogosult vagy az airdropban való részvételre, ha:

  • 2019.09.11 – 2019.09.18. között belépsz a Binance Jex-re a Binance felhasználóneveddel.
  • 2019.09.10. 3:59 UTC-kor már aktív volt a fiókod (volt rajta rögzített trade), és legalább 0.01 BTC összértékű kriptopénzt tároltál rajta.

Ha ezeknek megfelelsz, az első Jex-re való belépésedet követően (véletlenszerűen) 10 – 1000 JEX tokent fogsz ajándékba kapni.

Útmutató a Binance JEX-re történő első belépéshez:

Látogass el a Binance-re és klikkelj a Binance JEX menüpontra.

Az Jex oldalán klikkelj a Login feliratra.

Klikkelj a jobb oldali dobozban az I am from Binance (a Binance-ről jöttem) feliratra.

Add meg a Binance-en is használt belépési adataidat. Ha sikeresen összekötötték a két fiókodat, válaszd a Continue-t.

És kész. A kis felbukkanó dobozkában láthatod, hogy hány JEX-et sorsolt neked a gép, alatta pedig azt, hogy milyen határidővel várhatod annak megjelenését a számládon.

A BNB tulajdonosok a jövőben még ezen felül is részesedhetnek a JEX tokenekből, mert a Binance a havi profitjának harmadának megfelelő értékű JEX tokent fog airdroppolni egészen addig, amíg 200 millió tokent szét nem oszt közöttük.

JEX – Coingecko

A JEX jelenleg egy ERC20 token, de hamarosan a Binance saját blokkláncának (Binance Chain) kriptopénzévé konvertálhatják át és a közeljövőben már kereskedni is lehet majd vele mind a Binance, mind a Binance DEX tőzsdéin. A JEX várhatóan a BNB-hez hasonló tőzsde token szerepét fogja betölteni a határidős kereskedést lehetővé tevő aloldalon, vagyis különböző kedvezményekre jogosíthatja majd fel az ezzel rendelkező tradereket. Ha a JEX egyszer olyan sikeressé válna mint ma a Binance, akkor árfolyama a ~77-szeresére növekedne. Ebben az esetben 1 JEX ára akár ~$3.25 is lehetne. Jöhetnek a screenshotok, hogy ki mennyit kaszált (:

Augusztusban +15,7%-ot hozott Keny

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img