Millásreggeli podcast: ismerd meg jobban Dél-Koreát

spot_img

A Kriptoakadémián megjelent első cikkek egyike Dél-Koreáról szólt és arról, hogy miként válhatott az ország a kriptopénzek mekkájává.

Miért éppen Korea?

Ha szeretnétek többet is megtudni erről az országról, figyelmetekbe ajánlanám a Millásreggeli közel fél órás különkiadását, aminek első felében az ország történelmével, a másodikban pedig a jelenkorával foglalkozott két gazdasági szakértő. Bár a kriptopénzekről nem esett szó az adásban, azok jövője szorosan összefügghet Dél-Korea jövőjével is, ezért megéri egy kicsit informálódni arról, hogy milyen tényezők alakíthatják majd ennek a magyarországnyi méretű, ám számos iparágban mégis globálisan piacvezető pozíciót betöltő országnak a sorsát.

“Nem teljesen badarság összehasonlítani hazánkat Dél-Koreával, méretünkben, történelmünkben is vannak hasonlóságok. Hogy lehet akkor, hogy egy ilyen hátrányos helyzetből induló kis ország ekkora gazdasági hatalom lett?”

Ha szívesen hallgatnál a fentihez hasonló interjúkat, tekerj a 90.9 Jazzy Rádióra, ahol kedd reggelenként a MrCoin.eu képviselői és a Millásreggeli stábja kommentálja a kriptovilág legfontosabb történéseit.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img