Szeptemberben ennyit hozott Balage

spot_img

A nyári lassúcska időszak után folytatódik a baszatás a jó szériánk. Balage szeptemberi kereskedéseiből összesen +29,95%-ot profitálhatott mindenki, aki követte őt.

Ha pusztán 100.000 Ft-tal kezdtél hozzá a hónap elején, mostanra összegyűjthetted a fél évre szóló előfizetés teljes összegét.

Balage-nak a legjobb döntése az XRP shortolása volt 10X tőkeáttétellel, amiből 29,2%-ot szerzett. Egy másik alkalommal, hasonló felállásban 18,75%-ot nyert ugyanezen. Remekül hozott még az XLM/BTC és a FUN/BTC-n nyitott pozíció is.

A fenti táblázat PDF formátumban ide kattintva érhető el.

Az eddigi összes adatért kattints ide (PDF).

A Kereskedési Tippek szolgáltatás neked szól, ha:

  • csalódtál a HODL stratégiában,
  • még kezdő kereskedő vagy, de szeretnél jobb lenni,
  • veszteséges vagy, kereskedésed nem hozzák a várt eredményeket
  • van bitcoinod és szeretnéd megforgatni
  • szeretnél az ország legnagyobb kriptós közösségének VIP tagja lenni

Magadra ismertél? Olvass tovább!

A Kereskedési Tippek szolgáltatáson belül három tapasztalt kereskedő áll a rendelkezésedre. Saját szobáikba posztolják a szignálokat, amiket szabadon követhetsz. Gyakran streamelnek vagy értékeléseket adnak a piac aktuális helyzetével kapcsolatban.

A kérdéseidre is szívesen válaszolnak: ha van egy grafikonod vagy kereskedési ötleted, dobd be nyugodtan a csetre és kereskedőink elmondják róla a véleményüket. A közösség többi részével pedig a piac minden apró szegletét kibeszélheted a megfelelő szobákban.

Tovább az előfizetéshez >>>

Mit kapsz, ha előfizetsz?

Amint csatlakoztál a Discord szerverünkre és előfizettél, láthatóvá válnak a kereskedők szobái. Jelenleg három bejáratott kereskedővel dolgozunk. Ők rendszeresen posztolnak kereskedési szignálokat, ami így néz ki:

Kereskedőink leírják:

  • milyen kereskedési páron lépj pozícióba, pl. LINK/BTC
  • milyen árfolyamon lépj be / vásárolj
  • milyen árra tedd a take profit szintet
  • milyen árra állítsd a stop losst 

A szignál után egy tőzsdén megnyithatod a pozíciót saját tőkéddel – ill. annak egy részével. Leggyakrabban a Binance-en fogod megtalálni a megfelelő párt, kereskedőink is túlnyomó többségben ott kereskednek. Gyakran előfordul BitMEX is és ritkábban Huobi tőzsdei szignál. Egyébként is érdemes regisztrálni mindegyikre, hosszú távon úgy is kelleni fognak.

Kövess mobilról

Szerencsére ma már minden lépés elvégezhető mobilról is. Ehhez érdemes letöltened mind a Discord, mind a Binance mobilos verzióját.

Discordon belül állítsd be az értesítéseket, hogy ne maradj le egyetlen szignálról sem! Ezeket az értesítéseket mobilra is megkapod, ha nem vagy a gépednél.

Tovább az előfizetéshez >>>

A kereskedőink tippjeinek lekövetésével végre te is nyereséges lehetsz!

Kicsit több mint fél éve indult a Kereskedési Tippek és azóta jegyezzük kereskedőink eredményeit, akik eddig kiválóan teljesítenek.

A legnagyobb nyerő hónap Keny nevéhez fűzödik: +86% profit

A legnagyobb veszteséges hónap az augusztusi volt, mindössze -3,06%-al.

Legsikeresebb kereskedőnk, Keny eddigi eredményei az alább láthatóak:

április: +34,8%

május: +51,2%

június: +86,8%

július: +43,2%

augusztus: +15,7%

Ha a Keny eredményeinek részletesebb kifejtésére vagy kíváncsi, azt ebben a PDF-ben találod. A Discord szerverünkön viszont nem csak Keny-t, hanem a többi kereskedőt is követheted.

Előfizetés

Ez a link a termékoldalra visz, ahol kiválaszthatod, hogy mennyi időre szeretnél előfizetni. A sztenderd előfizetés 19.99 EUR / hónap, de fél éves előfizetés esetén már több mint egy teljes hónapot megtakaríthatsz. Kripto Akadémia regisztráció szükséges.

Fizetni bankkártyával és PayPal-al is tudsz. Természetesen bitcoint is elfogadunk.

Ha a kártyás-PayPal-os előfizetést választod, nincs más dolgod, mint megadni nekünk a Discord felhasználónevedet, akár mailben elküldve, akár a megrendelőlap kitöltésénél. Ha bitcoinnal fizetsz, szintén elkérjük a Discord felhasználónevedet és el kell küldened e-mailben a tárcád címét is, ahonnan küldted a bitcoint. A megrendelés és fizetés után a maileket ide várjuk: info@kriptoakademia.com.

Tovább az előfizetéshez >>>

Előfizetés után menj fel a Kripto Akadémia Discord szerverére, munkaidőben általában pár órán belül megkapod a VIP státuszt, amivel elérhetővé válnak a kereskedők szobái.

Próbáld ki 10 napig

Ha előfizetsz és az első 10 nap során szólsz nekünk, hogy ez mégsem neked való, az előfizetési díjat visszatérítjük! Próbáld ki most!

Tovább az előfizetéshez >>>

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img