Keress kriptót kriptóval

spot_img

Néhány nappal ezelőtt egy új és hasznos funkcióval bővült a CoinMarketCap. Az Interest, vagyis a kamat aloldal annyiban tér el a coinokat és tőzsdéket listázó segédeszköztől, hogy itt a kriptopénz letétekre valamilyen hozamot kínáló szolgáltatók között böngészhetünk, egy könnyen és gyorsan áttekinthető felületen.

A táblázat bal oldalán jelenleg 33 kriptopénz neve között váltogathatunk, míg jobb oldalt a különböző ajánlatokat láthatjuk az éves kamatuk szerinti sorrendbe rendezve.

A Category oszlopban arról kapunk tájékoztatást, vagyis egy tőzsdén, a szolgáltató tárcájában, vagy egy okos szerződésben kell-e elhelyeznünk a letétünket.

A Decentralized arról tájékoztat, hogy harmadik fél hozzáférhet-e a letétbe helyezett kriptóinkhoz.

Egyes szolgáltatók azt is feltételül szabják, hogy legalább hány napra kell kölcsönadnunk a pénzünket a beígért kamat megszerzéséért cserébe. Ennek hosszát a Duration címszó alatt tüntették fel.

A Start Time címkénél azt láthatjuk, hogy mikortól élhetünk az adott ajánlattal. Ha itt nem adtak meg konkrét dátumot, akkor folyamatosan lehet csatlakozni a szolgáltatáshoz, máskülönben csak egy egyszeri lehetőségről van szó.

A legutolsó oszlopban az Annual Interest Rate alatt pedig annak a kamatnak a mértékét láthatjuk, amit akkor kapnánk, ha egy egész évre az adott szolgáltatónál kötnénk le a pénzünket. Ennél a résznél fontos megjegyezni, hogy a kamatok időről-időre változhatnak is, ezért ha letétek elhelyezésével, vagy kölcsönadóként szeretnénk növelni a kriptós megtakarításainkat, érdemes rendszeresen ellenőrizni, hogy éppen melyik oldal kínálja számunkra a legjobb lehetőségeket. Könnyen meglehet, hogy ezért nem is feltétlenül kell külföldi szolgáltatót választanunk.

InLock: sikerrel zárult a tesztünk első része

A CoinMarketCap képviselője szerint, az oldal a novemberben megrendezésre kerülő konferenciája alkalmából még több új segédeszköz és szolgáltatás beindítására számíthatunk. Kíváncsian várjuk, hogy mit rejtegethetnek még a tarsolyukban.

Álarcosbálnak is elmenne a CoinMarketCap első konferenciája

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img