Leállt a Bank of America minden online szolgáltatása és ATM-je

spot_img

Milyen látványos egybeeséseket produkál az élet. Tegnapi esti bejegyzésünkben a Bitcoin hálózat eddigi 99,99%-os rendelkezésre állásáról írtunk, néhány órával később pedig elkezdődött egy valószínűleg mostanáig tartó leállás az USA második legnagyobb bankja, a 205 000 főt foglalkoztató, évi 91 milliárd dollár bevételt termelő Bank of America online és offline szolgáltatásaiban.

Nem valószínű, hogy karbantartásról van szó, mert az egész országból – keletről és nyugatról is – érkeznek hírek az online felületek és az ATM-ek elérhetetlenségéről. Twitteren nyilván tweetcunami robog #BankOfAmerica hashtaggel, mivel az ügyfelek semmilyen értesítést nem kaptak leállásról. Az aktuális fejleményeket itt tudod ellenőrizni twitteren. Az USA-ban még éjjel van, ha nem áll helyre a rendszer, reggel jön majd az igazi panaszáradat.

A találgatások között mostanra előkelő helyen szerepel a hack lehetősége, de találgatni nem akarunk, úgyis hamarosan megtudjuk a leállás okát és következményeit. A napokban felröppent a hír, hogy a már most 10%-os részesedéssel rendelkező Berkshire Hathaway (Warren Buffett) újra bevásárol a bank részvényeiből. Kérdés, hogy mennyire jövőálló befektetés egy olyan bankba pénzt tenni, amelyben nem bíznak az ügyfelei.

Jelen esetben egy minimális mennyiségű kriptopénzzel a tartós leállás okozta kellemetlenség áthidalható lenne bitcoin ATM-eken keresztül még akkor is, ha befektetési szempontból nem tartja az ember érdekesnek ezen eszközöket.

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img