Vechain: akkor ennyit a Száraz Novemberről!

spot_img

Néhány órával ezelőtt, a San Francisco Blockchain Week rendezvénysorozat keretében készült egy interjú Sunny Lu-val, a Vechain vezetőjével. Sajnos beszélgetőpartnere nem bizonyult túlzottan felkészültnek a témát illetően, de azért néhány elejtett félmondatnak köszönhetően, több fontos dologra is fény derült.

A Vechain két nappal ezelőtt a 32. nagyvállalati partnerével kezdte meg hivatalosan is az együttműködést. Bár a Diageo neve talán nem mindenki számára cseng ismerősen, az alábbi képre tekintve már bárki felfedezheti több, világszerte ismert márka logóját.

A Diageo egy brit multinacionális vállalat és a világ második legnagyobb alkoholos italokat forgalmazó cége. Az ő tulajdonukban van többek között a Smirnoff, a Johnnie Walker, a Baileys és a Guinness, de tulajdonrésszel rendelkeznek a Moet Hennessy-ben is. A megállapodás természetéről nem hangzottak el részletek, ám a Walmart után kétségkívül ismét egy újabb jelentős előrelépésnek örülhetnek a VET hodlerei.

Érdekesség, hogy a Hennessy-vel való együttműködésre már egy évvel ezelőtt is voltak árulkodó jelek a Vechain által használt teszt alkalmazás kódjában.

A Hennessy neve a beillesztett tweet üzenetben nem látszik, külön kell hozzá megnyitni a képet.

A héten egyébként egy másik világszerte ismert márka, a BMW is kiemelten foglalkozott a VeChainnel. A BMW.com oldalára ellátogatva, az oldal tetején jelenleg is kiemelt cikk részben a VerifyCar alkalmazásról szól, ami a német autógyár Vechainnel közös, a járművek életútját nyomonkövető és blokkláncon rögzítő applikációja.

Visszatérve a San Franciscó-i rendezvényre, Sunny Lu azt is elmondta, hogy San Marino-val együttműködve már elkészültek egy pénzelszámolási rendszer koncepciójával, aminek hamarosan az éles tesztjei is megkezdődhetnek és hogy “más országok” is érdeklődnek náluk az ezzel kapcsolatos fejlesztések menetéről (azt viszont hangsúlyozta, hogy nem egy stabil coint, hanem egy “ökorendszer tokent” fejlesztenek, aminek az értékét az “állam szerepe” fogja garantálni). Ugyanezt a rendszert hamarosan egy kínai régióban is kipróbálhatják, de több részlet erről sem hangzott el a beszélgetés során.

Vechain Summit 2019 összefoglaló

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img