Cashaa (CAS): teljes körű banki szolgáltatások a kriptós cégek számára

spot_img

A Binance Dex kínálatában elérhető Cashaa, egy kriptós fizetéseket lehetővé tevő alkalmazás és wallet. A brit székhelyű cég a hétvégén jelentette be új szolgáltatásának indulását, ami hosszú távon tokenjeik árfolyamára is pozitív hatással lehet.

A Cashaa az amerikai Metropolitan Commercial Bankkal írt alá együttműködési megállapodást, ami azt fogja lehetővé tenni számukra, hogy teljes körű banki szolgáltatásokat (pl.: Swift és Ach tranzakciókat) nyújtsanak más, kriptopénzekkel foglalkozó vállalkozások számára.

Tekintettel arra, hogy a legtöbb pénzintézet igyekszik távol tartani magát mindentől, ami a kriptovalutákhoz köthető, a startupok és tőzsdék számára sokszor egy hétköznapi bankszámla megnyitása is lehetetlennel felérő feladatnak számít, amire most a Cashaa jelentheti a megoldást.

A jelentkezési igényeket november 25-től fogadják a Cashaa-nal, aminek az Egyesült Királyságban is sikerült egy hasonló szolgáltatáshoz szükséges licenszet megszereznie. A számlanyitás egyszeri díja 250 000 CAS token lesz, ami a Cashaa saját kriptopénze és ami jelenleg egyedül a Binance Dex kínálatában érhető el.

Bár a token a jelenlegi mélypontján jó spekulatív vételnek tűnhet, annak forgalma szinte a nullával egyenlő. Az elmúlt 24 órában alig 7000 dollárnyi token cserél gazdát, miközben egyetlen partner regisztrációja (250 000 CAS) a mostani árfolyamon nagyjából 1300 dollárba kerülne.

Mivel a bejelentés szerint az elmúlt hónapokban több, mint 800 partner próbálta ki a Cashaa platformjának a bétáját, ezeknek az ügyfeleknek a tényleges megjelenésével az árfolyam is emelkedésnek indulhatna, egyelőre azonban mintha az égvilágon senki sem érdeklődne a tokenek iránt. Ebben az is közrejátszhat, hogy kizárólag a Binance dexen és BNB ellenében lehet megvásárolni azokat.

Annak ellenére, hogy egy fontos problémára nyújthat megoldást, a Cashaa jelenleg kockázatos vételnek számít, azonban néhány nevesebb partnernek, például magának a Binance-nek (vagy a Binance.US-nek) a megszerzésével egy csapásra a figyelem középpontjába kerülhetnének.

Binance DEX számla létrehozása

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img