30%-os emelkedés után ismét milliárdos tőkeértéken a Tezos

spot_img

A tokenizációt zászlajára tűző, egyre népszerűbb kriptopénz projekt, a Tezos (XTZ) szép emelkedésen ment keresztül az elmúlt hét során, 30%-os rally után ismét elérve az egymilliárd dolláros tőkeértéket. Jelenleg 1,58 USD kereskednek a coinnal, a PoS (Proof-of-Work) konszenzus mechanizmussal működő kriptopénz ma is folytatta emelkedését, mintegy 5% értéknövekedést mutatva.

Ha most vásárolnál XTZ-t, mi a Binance használatát javasoljuk!

A jó teljesítményben szerepet játszhat egy bejelentés, nem egy partneri együttműködésről, hanem egy új, és fontosnak ígért fejlesztésről van szó, elkészült ugyanis az okosszerződés API, a Tezos blokktörténettel összefüggésben. Ennek köszönhetően a TzStats néven ismert blokktörténetben könnyebben kerehetik majd a fejlesztők egy-egy okosszerződés állapotát, előzményeit, bármely blokkhoz kötődjenek is.

Az XTZ árfolyama december 2. és 12. között

Ha szeretnéd jobban érteni, hogy mi az összefüggés egy kriptopénz árfolyama, és a fejlesztések között, akkor iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatunkra, néhány naponta jelentkezünk egy rövid, könnyen emészhető, és tartalmas email anyaggal, melyből tiszta képet kapsz a piacról!

Néhány hónappal ezelőtt a Kripto Akadémia is a Tezos Budapest Meetup meghívottai között volt, az ott készült interjúnkat alább olvashatjátok. A Tezos házat táján sok a történés mostanában, ahogy arról mi is beszámoltunk a Binance Staking felületén is elindult az XTZ staking, alig két héttel ezelőtt.

Tezos meetupon jártunk, on-chain governance-ről tanultunk

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img