Kincsvadászattal indul a Decentraland

spot_img

Magyar idő szerint ma 14:00-kor nyitja meg kapuit a Decentraland (MANA), az első decentralizált virtuális világ.

Decentraland – Minecraft és ingatlanbuborék a blokkláncon

Az esemény kapcsán a Metaverse elnevezésű világ fővárosában, Genesis Cityben több százezer dollár értékű kriptopénzt és virtuális tokent rejtettek el, amit a megnyitást követő első 4 nap során tartó kincsvadászatban szerezhetnek meg a belépők.

Az induláshoz mindenkinek meg kell terveznie a saját digitális karakterét, amihez mindössze egy támogatott Ethereum tárcára (Metamask vagy Dapper) és némi kreativitásra lesz szükség. Mindehhez az első lépéseket az Avatar aloldalon tehetitek meg.

Ha ide eljutottatok a Get Started gombra bökve telepíthetitek a kiválasztott appot, majd engedélyezhetitek, hogy wallet címetekhez rögzítsék az egyedi karaktereiteket (erre a tárcára fogják jóváírni nektek a megtalált kincseket is). Ezt követően jöhet a testreszabás folyamata.

Ha végeztetek választhattok, hogy a rendszer által felajánlott névvel kezditek-e meg a kalandozást, vagy hajlandóak vagytok-e néhány dollárt (100 MANA tokent) fizetni egy egyedi elnevezésért.

Ezt követően már csak a fenti Start Exploring (Felfedezés) opciót kiválasztva kell rögzítenetek beállításaitokat a tárca alkalmazásotokban.

Mivel a világot csak 1.5 óra múlva nyitják meg a közönség előtt, egyelőre még egy hibaüzenetet fogtok kapni, de lehet, hogy mire ezeket a sorokat olvassátok, a fenti lépés után már azonnal Genesis Cityben találjátok majd magatokat. Sok szerencsét, GLHF mindenkinek!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img