Majdnem kétszer is rekord született tegnap

spot_img

Az első rekord amit a Discord szerverünk tagjai is megéreztek: a bitcoin elég nagyot zuhant az éjszaka alatt, amit nagyrészt egyetlen piros gyertya jelzett az órás grafikonon. Tegnap éjszaka 10156-ról 9350-re esett a bitcoin árfolyama, ami az ötödik legnagyobb esést jelentette az egy órán belüli mozgások történetében.

A CryptoSlate-től kölcsönzött grafikonon jól játszik, hogy ez mennyire szélsőséges érték:

BTC egy órán belüli mozgások pozitív és negatív irányban tavaly november óta

A 10 000 és 10 500 közötti szint így továbbra is egy nagyon erős ellenállásként funkcionál, amit a bikáknak át kell törniük.

Felmerül a kérdés, hogy ez a letörés mennyire invalidálja a jelenlegi uptrendet: a legtöbb kereskedő között szétnézve erős a meggyőződés, hogy ez a zuhanás nem hozta el a bikapiac végét, az tovább folytatódik. A január eleje óta tartó uptrend egy kicsit sérült, de még egy kis időnek el kell tennie, hogy bebizonyosodjon, hogy lesz ebből downtrend, korrekció vagy sem.

A másik rekord ami majdnem megdőlt az kapcsolódik a zuhanáshoz, ha másban nem, hát annyiban, hogy bevonzott shortosokat: a chicágói árutőzsdén majdnem elérte a történelmi csúcsot a napi volumen: 23 000 szerződés született, összesen 1,1 milliárd dollár értékben. A csúcs tavaly májusban állt be, 1,3 milliárd dollárral. Az open interest felfelé ívelése is biztató jel.

Ha még több és még részletesebb elemzésre vágysz, gyere fel a Discord szerverünkre, ahol nem csak nagy tapasztalattal bíró kereskedők, de az ország legnagyobb kriptós közössége is vár. Discord regisztráció szükséges.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img