Ingyen bitcoinnal csábít az angyalok városa

spot_img

Világszerte egyre több rendezvényt mondanak le a koronavírus terjedése miatt, például a londoni könyvhetet, a legújabb James Bond film bemutatóját, az Ultra Music Festival-t, a TED2020-at, az SXSW-t, a Tomorrowland Winter-t és talán a Coachella-t is, csak hogy néhány ismertebbet megemlítsünk.

A napokban hasonló sorsra jutott több nagy kriptós konferencia is, így Ázsia mellett például Párizsban és az Egyesült Államokban is csak az ősz folyamán kerül majd megrendezésre több rangos szakmai összejövetel. A már előre zsúfoltnak látszó időszakból, a milliárdos Tim Draper nevével fémjelzett Los Angeles Blockchain Summit úgy próbál meg kitűnni, hogy $100 értékű bitcoint ígér mindenkinek, aki részt vesz a rendezvényükön, ráadásul az eredetileg $299-ba kerülő jegyét is ingyen megkaphatja az, aki már most regisztrál és jelzi a részvételi szándékát.

Mi csak biztatni tudunk minden hazai milliárdost, hogy kövessék Draper példáját és hasonló módon álljanak be a hazai szervezésű blokklánc találkozók, például a Blockchain Budapest mögé, aminek következő rendezvényére alig néhány nap múlva fog sor kerülni. Ha többet is szeretnétek megtudni az eseményről, látogassatok el a konferencia hivatalos honlapjára

Amikor a csapból is a bitcoin folyt

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img