Visa kártya a Binance-től

spot_img

A Binance tegnap adott hírt saját VISA kártyájának, a Binance Card-nak az indulásáról, ami a világ 200 országában, 46 millió elfogadóhelyen teszi majd lehetővé a kriptopénzek felhasználását.

A plasztik lapocskát egy mobil app segítségével lehet majd menedzselni, amivel a felhasználók a saját tőzsdei fiókjukon tárolt BTC és BNB egyenlegükből mozgathatnak át forrásokat a kártya saját walletjébe. A Binance Card-nak nem lesznek havi vagy éves díjai, de a kibocsátás költségeit ($15) minden igénylőnek ki kell majd fizetnie, amit szintén a BTC vagy BNB egyenlegükből fognak levoni tőlük. Az új szolgáltatást első körben a tőzsde malájziai és vietnámi ügyfelei próbálhatják ki, de később más régiókra is ki fogják terjeszteni.

Az ördög persze a részletekben lakozik, de a tranzakciókért levont jutalékok mértékéről egyelőre még nem adtak ki tájékoztatást. Akit viszont alapvetően érdekelne a Binance Card, az ezen az oldalon iratkozhat fel arra a levelező listára, amin keresztül értesítést fog kapni, ha országában is elérhető lesz tőzsde bankkártyája.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img