Ne lepődj meg, ha gyakrabban találkozol a BlockChange automatáival

spot_img

A BlockChange Kft. tavaly decemberben lépett be a hazai kripto ATM piacra. A cég akkor 11 budapesti és 2 vidéki gépet helyezett üzembe, de amint azt nemrégiben készített összefoglalónkból is megtudhattátok, még közel 40 automata beindítása szerepel a terveikben.

Nemrégiben látogattuk meg azt az Erzsébet körúti pénzváltót, ahol a BlockChange egyik ATM-je is üzemel, ám hamarosan ennél sokkal hétköznapibb helyeken is  találkozhatunk majd a cég automatáival.

“Alkalmazkodva a jelenlegi rendkívüli helyzethez, az ATM-eket olyan helyekre telepítjük át, ahol azok még könnyebben elérhetők lesznek. Mivel a kereskedelmi ügyfélforgalom jelenleg az élelmiszerüzletekre, gyógyszertárakra és drogériákra összpontosul, automatáinkat a hipermerketek területére költöztetjük, jellemzően az élelmiszerüzletek közelébe.” – árulta el nekünk a BlockChange képviselője, akivel néhány hónappal ezelőtt egy interjút is készítettünk.

Az ATM-ek új helyzetéről mi is tájékoztatni fogunk benneteket, de ezzel kapcsolatban a BlockChange oldalát is érdemes követnetek, ha pedig volna egy jó ötletetek arra, hogy hol lenne a legjobb egy ilyen automatát üzembe helyezni, osszátok meg velünk a kommentek között.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img