Kyber Network határidős piac indul a Binance-en

spot_img

Hamarosan elindul a Binance KNC határidős piaca, ahol a kereskedők akár 50-szeres tőkeáttétellel tradelhetik long, vagy short irányba a Kyber Network tokenjeit. Az indulás miatt érdemes lehet a megfelelő stop lossok elhelyezése, ugyanis az utóbbi időben kiválóan teljesítő KNC akár a Theta sorsára is juthat.

Május 27-én írtuk meg, hogy a Binance elindította a Theta határidős piacát. A tokenek akkor már egy több hetes menetelésen voltak túl, egy Samsunggal kötött partnerség bejelentésének köszönhetően, ezért elég valószínűnek tűnt, hogy a kereskedők többsége inkább már a shortolás és nem a további növekedés mellett fogja letenni a voksát.

Az új kereskedési pár indulásával nagyjából egy időben robbant a hír, miszerint a Theta blokklánc egyik hitelesítő nodeját a Google európai központjában fogják működtetni. Bár a bejelentés egy erős 35%-os kilengést okozott, végül tiszavirág életűnek bizonyult. A shortolók aznap átvették a hatalmat a Theta felett.

Theta – Samsung együttműködés bejelentése, Binance határidős piacok indulása

A Kyber grafikonjára nézve azért talán kicsivel jobb a helyzet, mint a Theta esetében volt. Bár június elején a tokenek árfolyama közel megduplázódott, a piac azóta egy konszolidáló mozgást végez, tehát még még bőven benne lehet a pakliban egy újabb felfelé való kitörés. A KNC egyike a jelenleg felkapott DeFi tokeneknek, ami fundamentálisan segítheti a további emelkedésben és a grafikonra ránézve is azt láthatjuk, hogy a lokális korrekciók mélypontjai egyre magasabb árfolyamokon alakulnak ki, ami biztató előjelként értelmezhető.

Ugyancsak a napokban várható a Kyber Katalyst update érkezése, ami az ígéretek szerint kedvező feltételek mellett fogja lehetővé tenni a KNC tokenek stake-elését (nem lesz minimum megkötés sem a stakelt mennyiség, sem a lekötési határidő tekintetében; nem lesz szükség a node-ok futtatására és aki részt vesz a projekt jövőjét meghatározó szavazásokban, ethereum visszatérítést is szerezhet.)

A fentiekkel szemben a további növekedés ellen szólhat, hogy most már short irányban is lehetőség lesz a KNC kereskedéséből való profitálásra, illetve hogy a napokban egy nagyobb volumenű bitcoin elmozdulásra is számítani lehet, ami a jónak látszó alt setup-okat is tönkreteheti.

A Binance KNC/USDT határidős piaca éppen ezekben a percekben, 11:00-tól nyitja meg a kapuit.

A múlt héten egyébként az FTX is felvette a  kínálatába a KNC-t, de az itteni kereskedési forgalom egyelőre még nem közelítette meg a Binance volumenét.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img