Chainlink: új csúcs és aktív bálnák

spot_img

A Chainlink az elmúlt 2.5 év egyik legjobban teljesítő kriptopénze volt. Miközben az összes ismertebb coin egy hosszú korrekción ment keresztül, a LINK-nek sikerült egyre feljebb és feljebb tornásznia magát. A 2017 decemberi 20 000 dolláros tetőpont óta, a Chainlink több, mint 40-szeresen teljesítette túl a piacvezető BTC-t.

Két héttel ezelőtt írtunk arról, hogy a Chainlink a márciusi összeomlást követően ismét megközelítette a korábbi csúcsának számító $4.97-os árfolyam szintet. A tőzsdei tárcák akkori elemzése rávilágított arra, hogy a LINK befektetők évek óta egyre kevesebb tokent tárolnak a kriptotőzsdéken, ami annak a jele lehet, hogy bíznak a coin jövőjében és nem tervezik azok rövid távon történő értékesítését.

A LINK végül tegnap lépte át a fentebb is említett lélektani határt és közel 5.7 dollárig emelkedett.

Ezzel kapcsolatban lehet fontos információ a kereskedők számára, hogy az elmúlt napokban kiugróan magas LINK beutalás volt tapasztalható a tőzsdéken.

A statisztikák elemzésre lehetőséget adó Glassnode úgy fogalmazott, hogy korábban még sohasem mértek ekkora aktivitást a beérkező utalások terén.

Mindez sokak szerint azt jelentheti, hogy valaki(k) nagy mennyiségű LINK eladására készülhetnek. A beérkező mennyiség nagyjából a forgalomban lévő tokenek 1%-ának felelt meg.

Bár a korábbi csúcs környékén eladni és levenni némi profitot az asztalról alapvetően nem tűnhet buta lépésnek, vannak akik valamilyen komolyabb LINK-el kapcsolatos hírre, vagy bejelentésre számítanak a közeljövőben és a belső információkkal rendelkezők előkészületeinek tekintik a tokenek tőzsdékre való beutalását.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img