Tőkeáttételes BNB és XTZ tokenek a Binance-en

Megosztom

Két új kriptopénz tőkeáttételes tokeneit listázza a Binance. Ezúttal sorra került a Binance natív tokenje, a BNB és a Tezos is.

A BNBUP és BNBDOWN tokenek kereskedése holnap reggel 9-től lesz elérhető a Binance spot tőzsdén. Az XTZUP és XTZDOWN pedig csütörtökön reggel 9-től.

A tőkeáttételes tokenek olyan kereskedhető tokeneket jelentenek a spot tőzsdén, amik nagyobb kitettséget biztosítanak az árfolyamnak. A Binance-en jelen lévő tőkeáttételes tokenek jellemzően 1,5-3X tőkeáttétellel dolgoznak, az aktuális kockázat függvényében.

A BNBUP a BNB árfolyamát követi és lehetőséget biztosít rá, hogy az áramelkedésből nagyobb nyereséget szerezz, amíg a BNBDOWN-nál az árfolyam csökkenéséből tudsz magasabb nyereséget lefölözni, köszönhetően a tőkeáttételnek. Ha viszont ellentétes irányba fordul az árfolyam, akkor a veszteséged is nagyobb lehet.

A tőkeáttételes tokeneket, vagy BLVT-ket (Binance Leveraged Tokens) egészen rövidtávú pozíciók nyitásához érdemes használni, hosszú távon viszont folyamatosan nő a kockázata, mert részleteiben másképp működik, mint a Margin vagy a Futures termékek. A kockázatairól egy múltkori cikkünkben írtunk:

Ethereum tőkeáttételes tokenek a Binance-től

A teljes bejelentés itt érhető el.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel