Tőkeáttételes BNB és XTZ tokenek a Binance-en

spot_img

Két új kriptopénz tőkeáttételes tokeneit listázza a Binance. Ezúttal sorra került a Binance natív tokenje, a BNB és a Tezos is.

A BNBUP és BNBDOWN tokenek kereskedése holnap reggel 9-től lesz elérhető a Binance spot tőzsdén. Az XTZUP és XTZDOWN pedig csütörtökön reggel 9-től.

A tőkeáttételes tokenek olyan kereskedhető tokeneket jelentenek a spot tőzsdén, amik nagyobb kitettséget biztosítanak az árfolyamnak. A Binance-en jelen lévő tőkeáttételes tokenek jellemzően 1,5-3X tőkeáttétellel dolgoznak, az aktuális kockázat függvényében.

A BNBUP a BNB árfolyamát követi és lehetőséget biztosít rá, hogy az áramelkedésből nagyobb nyereséget szerezz, amíg a BNBDOWN-nál az árfolyam csökkenéséből tudsz magasabb nyereséget lefölözni, köszönhetően a tőkeáttételnek. Ha viszont ellentétes irányba fordul az árfolyam, akkor a veszteséged is nagyobb lehet.

A tőkeáttételes tokeneket, vagy BLVT-ket (Binance Leveraged Tokens) egészen rövidtávú pozíciók nyitásához érdemes használni, hosszú távon viszont folyamatosan nő a kockázata, mert részleteiben másképp működik, mint a Margin vagy a Futures termékek. A kockázatairól egy múltkori cikkünkben írtunk:

Ethereum tőkeáttételes tokenek a Binance-től

A teljes bejelentés itt érhető el.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img