Telefonos ügyfélszolgálat a BlockChange-től

spot_img

Két hete számoltunk be arról, hogy 17-re növelte kriptovaluta automatáinak számát a BlockChange, amivel hazánk legnagyobb Bitcoin ATM szolgáltatójává lépett elő.

A főváros mellett immár a vidéki nagyvárosokban is terjeszkedő cég új gépeit a nagyobb közlekedési csomópontok, bevásárlóközpontok és élelmiszerüzletek közelében helyezték üzembe, amivel egy időben egy új szolgáltatást is bevezettek ügyfeleik számára.


Az automaták pontos címeit ezen az oldalon tüntették fel

“Az ATM-jeink számának növelésével ügyfélszolgálatunkat is bővítettük. Tapasztalataink szerint ügyfeleink nagyobb biztonsággal használják az egyébként teljesen automata gépeket, ha tudják, hogy szükség esetén telefonon is segítséget kérhetnek. Bármilyen kérdés merülne fel a tranzakciókkal kapcsolatban, kollégáink azonnali, élő segítséget tudnak számukra biztosítani.”

A BlockChange ezen a téren egyébként évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik, hiszen amint azt a velük készített bemutatkozó interjúból is megtudhattuk, 30 éves valuta- és 15 éves devizapiaci tapasztalattal a hátuk mögött nyitottak a kriptopénzek világa felé.

“Mint korábban említettük, nem csak a kriptovaluták értékesítésére, de a területtel még csak ismerkedők oktatására is nagy hangsúlyt fordítunk. Ez a saját érdekünk is, hiszen a témában kevésbé járatos kör bevonásával tudjuk saját ügyfélkörünket is bővíteni. Erre az egyik legjobb módszer, ha telefonon tudunk segítséget nyújtani a tranzakciók végrehajatása során.”

A BlockChange által összeállított tudástár a cég honlapján, az ügyfélszolgálat pedig a gépeken látható telefonszám, vagy a BlockChange központi számának (+36 70 478 0722) tárcsázásával érhető el.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img