Binance: korlátozott ideig jutalékmentes a bankkártyás vásárlás

spot_img

A Binance szeptember 18-ig (jövő hét péntek 14:00-ig) nem számít fel jutalékot a nála végrehajtott bankkártyás fiat-kripto vásárlások után. Az akcióban a tőzsde Európai Gazdasági Térségben és Nagy Britanniában élő felhasználói vehetnek részt. Az EGT tagjai:

Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország,Izland, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Málta, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Svájc.

A promócióban való részvétel további feltétele, hogy az utalást VISA, vagy MasterCard bankkártyáról és az alábbi pénznemek egyikében kell végrehajtani.

EUR, GBP, USD, SEK, PLN, CZK, RON, NOK, HRK

A forint tehát nincs az akcióban támogatott valuták között, de ma már hazánkban is elég elterjedtek a dollár/euró alapú bankszámlák, melyek tulajdonosai élhetnek a lehetőséggel.

A tőzsde az akciótól függetlenül a bankszámlás SEPA be- és kiutalásokat is támogatja.

A tranzakciós limit a legalacsonyabb KYC azonosítási szinten napi 500 EUR/GBP és havi 5000 EUR/GBP, de ezt további dokumentumok beküldésével akár napi 200 000 EUR/GBP és havi 2 000 000 EUR/GBP-ig is fel lehet tornászni.

A SEPA be- és kifizetésekre a Wallet/Spot Wallet/Deposit/Fiat menüpontban van lehetőség.

Beindult a marketing kampány, közel lehet a Binance szabályozott európai tőzsdéjének indulása

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img