Bitstamp: új coinok és Nasdaq motor

Megosztom

A 2011-ben alapított Bitstamp a legrégebb óta működő kriptotőzsde. Az európai székhelyű váltó eddig csak néhány ismertebb kriptovalutát vett fel a kínálatába (BTC, ETH, LTC, BCH, XRP, XLM, PAX), ám a jövőben egy jelentősebb bővítést is végrehajthat.

A tőzsde az elmúlt napokban két ezzel kapcsolatos bejelentést is tett. Az első szerint 25 coinnál kezdték el vizsgálni, hogy azok megfelelnek-e az általuk támasztott technikai és biztonsági követelményeknek.

Augur (REP), Maker (MKR), Terra (LUNA), UMA (UMA), Nexus Mutual (NXM), Solana (SOL), Keep Network (KEEP), Chia (CHIA), Digital Gold (DGLD), Polkadot (DOT), Chainlink (LINK), OMG Network (OMG), Cosmos (ATOM), Aave (LEND), Tezos (XTZ), Band Protocol (BAND), Cardano (ADA), Algorand (ALGO), Synthetix (SNX), Kyber Network (KNC), Compound (COMP), Balancer (BAL), Celo (CELO), Dai (DAI) és PAX Gold (PAXG).

A Bitstamp másik bejelentése a Nasdaq által is használt kereskedő motor integrálásáról adott hírt.

A kereskedők számára már a kezdetek óta komoly problémát jelent, hogy a volatilis időszakokban még a legnagyobb tőzsdék (pl.: Binance, Coinbase) is lefagynak a hirtelen belépő traderek tömegei miatt. A Nasdaq rendszerének segítségével a Bitstamp az ügyletek 1250-szer gyorsabb feldolgozására és akár 400-szor nagyobb forgalmi terhelés elviselésére is alkalmas lehet.

A fejlesztés az új funkciók (pl.: a követő stop) bevezetését is lehetővé teszi, így a kínálat megfelelő bővítésével karöltve, a Bitstamp a közeljövőben több helyet is előreléphet a tőzsdék népszerűségi listáján. Igaz ehhez az alapesetben 0.5%-os jutalékot felszámoló fee struktúrájuk sem ártana megreformálniuk.

FTX: 2020 végéig ingyenes a limites kereskedés

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel