Ezúttal egy brit cég fektette Bitcoinba készpénztartalékait

Megosztom

Az amerikai MicroStrategy, Square és Stone Ridge 600 millió dollárt is meghaladó befektetései után, ezúttal egy kisebb brit cég döntött úgy, hogy készpénztartalékainak egy részét bitcoin vásárlásra fordítja.

A londoni tőzsdén jegyzett Mode Global Holdings kincstárának 10%-át helyezték el hosszú távú bitcoin letétekben, hogy ezzel is óvják befektetőik érdekeit. Miután az Egyesült Királyság banki hozamai az idei évben elérték a rekord alacsony évi 0.1%-ot, a Mode vezetői úgy gondolták, hogy ezzel a lépéssel védekezni tudnak az infláció ellen és képesek lesznek megőrizni a nemrégiben befejeződött részvénykibocsátásuk során megszerzett tőke vásárlóerejétt.

“A Bank of England a 326 éves történelme során még soha nem kínált ilyen alacsony kamatokat, miközben a Bitcoin hosszú távú sikerébe vetett bizalmunk egyre csak növekszik. A befektetést egy körültekintő, de modern vagyonkezelői stratégiát követve hajtottuk végre.”” – nyilatkozta a cég vezetője.

A Mode Global közleményéből nem derült ki, hogy számszerűleg pontosan mennyi pénzt fordítottak a vásárlásra, de a Fintech cég nevére rákeresve kiderül, hogy piaci értéküket 40.3 millió fontra tartják, ami nagyjából 16 milliárd forintnak felel meg és ezzel hazánk 50 legnagyobb vállalkozása közé tartoznának..

Szülinapi akció a CoinCashnél: vásárold meg a legnépszerűbb DeFi-tokeneket, 3% extra jóváírással >>

Bitcoin vásárlásáról nyilatkozott a milliárdos üzletember

 

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel