Búcsúzik a Binance Jersey, szigorít a Bitmex: utalj ki, mielőtt elveszne a pénzed

spot_img

A következő hetekben két tőzsdénél is fontos változások lépnek életbe, melyeket érdemes feljegyeznie annak, aki pénzt tárol ezeken az oldalakon.

A Binance.UK közelgő indulásával felfüggesztik a Binance egyik aloldalának, a Jersey-nek a működését. A Franciaország és Nagy Britannia között található kis szigeten működő egység volt az első Binance leányvállalat, ami támogatta az európai és brit bankszámlás fiat-kripto vásárlásokat.

A Jersey október 30-án reggel 10 óra után már nem fogja lehetővé tenni a fiat pénzes vásárlást, november 9-én pedig lekapcsolja a kripto-kripto átváltásokra lehetőséget adó rendszerét is. Az itt tárolt kriptopénzek kiutalására november 30-án éjfélig, az oldal teljes lekapcsolásáig lesz lehetőség.

Változás történt a Bitmex által előzetesen bejelentett ügyfél-azonosítási rendszer bevezetésének menetrendjében is. Noha az eljárást eredetileg csak jövő februártól tették volna kötelezővé, a tőzsde ellen az elmúlt hetekben indított vizsgálatok miatt gyorsítottak a folyamaton. A Bitmexen november 5-e után már csak az azonosított kereskedők tradelhetnek, december 4-től pedig a kiutalásokat is csak a verifikált felhasználók címeire fogják végrehajtani.

Az FBI és a tőzsdefelügyelet is eljárást indított a Bitmex ellen

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img