Nem igazán jött be az Atari token

spot_img

Mintegy 70%-ot esett az Atari token árfolyam a kereskedés kezdete után szinte közvetlenül, porrá zúzva az új eszközhöz fűzött reményeket. Ezzel az eséssel természetesen bőven a public sale értéke alatt van a legendás videójáték-gyártó tokenje, de már maga a public sale sem ment zökkenőmentesen, sőt, számos komoly probléma merült fel.

A Bitcoin.com volt az “esemény házigazdája”, pontosabban a public sale platformja, két nappal a kereskedés kezdete előtt indult a folyamat. Az order processing, vagyis a leadott vásárlási igények feldolgozása volt az első probléma, amivel szembesülniük kellett az érdeklődőknek, majd akinek sikerült a vásárlás, annak nem ritkán 16 órát is kellett várnia a kiutalás lehetőségére.

Nem segített az sem, hogy az Atari mélyen hallgatott a történtekről, sem a Twitter csatornájukon, sem máshol nem reagáltak a fentiekre. A public sale keretében 0,25 dollárért kínálták a tokent, majd a kereskedés kezdete után alig egy-két nappal 0,04-nél jártunk, óriási veszteségről van tehát szó, még kriptopénz-piaci mércével mérve is.

A Bitcoin.com felületéről hamar átterelődött a figyelem az Uniswap-ra, itt a ATRI/WETH pár lett -eddig- a legnépszerűbb. Az ATRI célja nem mellesleg az, hogy “decentralizációt hozzon a videójáték iparba”, hogy ez pontosan mit jelent, az nem feltétlenül derült ki az elmúlt hónapok során. Annyit azért megtudhattunk, hogy egy utility tokenről van szó, játékokat vásárolhatunk a segítségével a szebb napokat látott gyártó kínálatából.

Az Atari partnere lett a Litecoin

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img