Szép lassan kiderül, hogy kik és mennyiért vásároltak az elmúlt hónapokban

Megosztom

Bár még alig kezdődött el az idei év, máris több nagy összegű Bitcoin vásárlásról érkeztek hozzánk beszámolók. Az egyikről a legnagyobb amerikai tőzsde, a Coinbase számolt be. Amint fogalmaznak, a One River befektetési alap rajtuk keresztül hajtotta végre “a történelem egyik legnagyobb értékű bitcoin vásárlását.”

Habár posztjukban pontos összeget nem említenek, azt elárulták, hogy a teljes tranzakció végrehajtása 5 napot vett igénybe, ami alatt a One River rengeteg kisebb vásárlási megbízást hajtott végre a Coinbase felületén. Egy elemző ennek kapcsán meg is vizsgálta a tőzsde által használt tárca címeket és megállapította, hogy az év első napjaiban minden korábbi csúcsot megdöntött az oldalról kiáramló bitcoin mennyisége.

Csak január 2-án 55 000 BTC (~175 millió dollár) hagyta el az oldalt, aminek nagy része valószínűleg a One River által felvásárolt mennyiség lehetett.

De nem aprózta el kripto piaci belépőjét a New York-i székhelyű Skybridge sem. Az alapkezelő keddi közleménye szerint novemberben és decemberben 335 millió dollárnyi bitcoint vásároltak, 310 milliót az ügyfeleik, 25-öt pedig a saját maguk számára. A cég vezetője szerint a világ országai pénznyomtatással próbálnak majd életet lehelni a gazdaságba, ami a valuták elértéktelenedéséhez fog vezetni. Ez kedvező lesz a Bitcoin számára, aminek minden esélye meglehet arra is, hogy az arany vetélytársává váljon. A vezető az idei év végére már 100 000, több évre előre tekintve pedig 500 000 dolláros árfolyamot jósolt a BTC-nek.

A napokban a legnagyobb amerikai bank, a JP Morgan elemzői is 146 000 dolláros bitcoin árfolyamot határoztak meg lehetséges csúcspontként.

A Citibank ügyvezető igazgatója szerint a Bitcoin árfolyama jövő karácsonyig 300 000 dollár fölé fog emelkedni

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel