CopyTrader Pro: minden részlet, amire kíváncsi voltál

spot_img

Mi az a CopyTrader Pro és mire jó?

A CopyTrader Pro egy olyan szolgáltatás, aminek segítségével képes vagy automatikusan, beavatkozás nélkül másolni szakértő kereskedők kereskedéseit. Ezáltal az ő nyereségük a te számládon is ott terem.

Miféle szakértő kereskedők?

A Kripto Akadémia több éve dolgozik kipróbált és tapasztalt kereskedőkkel. Már meggyőződtünk arról, hogy nyereségesek és kiváló traderek. Ezért építettünk köréjük egy szolgáltatást, amiben te is automatikusan tudod másolni az ő kereskedéseiket. A jövőben még több kereskedőnek szeretnénk teret adni.

Kik ezek a kereskedők?

Jelenleg négy kereskedő másolható: Jackson (Balage), Keny, Coinhunter és NightVision. Ők négyen a Kripto Akadémia Discord szerverének oszlopos tagjai és évek óta szolgáltatják az elemzéseket, gondolatokat és tippeket a piacról. Mind a négyük kereskedési stílusa eltér. A honlapon, a profiljukra kattintva elolvashatod a bemutatkozásukat és megnézheted az eredményeiket.

Hogyan számoljátok az eredményeket?

Egy RoE (Return on Equity, vagyis tőkenyereség) mutatót használunk, kétféle verzióban: RoE USD és RoE BTC. A RoE USD a dollárban kifejezett portfólió érték változását méri, a RoE BTC pedig a portfólió értékének változását méri BTC-ben kifejezve.

A jelenlegi kereskedőink az USD, vagyis a dollár érték növelésére törekednek.

A trader listában, a traderek neve mellett látható RoE értékek azóta mérik a teljesítményt, amióta az adott trader másolható. A profilja alatt részletesebben is látod az eredményeit.

A képletekért nézd meg a GyIK-et >>>

Hogyan működik a másolás?

API-n keresztül csatlakoztatod a Binance számládat a CopyTrader Pro-hoz. Kiválasztasz egy kereskedőt és ‘Másolás’ gombbal beállítod, hogy a Binance accountodról melyik kriptopénzt és milyen értékben szánod másolásra. Indítás után elkezdődik a másolás, nincs több dolgod.

Mi kell ahhoz, hogy elkezdjek másolni?

Alapvetően három dolog:

  • Egy Binance számla, amin a tőkéd van
  • Egy CopyTrader Pro számla aktív előfizetéssel
  • A Binance és a CopyTrader Pro számla összekapcsolása

Ezekről részletesebben:

Ha ez a 3 dolog megvan, öt perc alatt elkezdhetsz kereskedőket másolni – automatikusan

Milyen coint kell tartanom a Binance-en, hogy elkezhessek másolni?

Mindegy. Bármilyet. Akár többet is. Azért mindegy mi van a épp a számládon, mert a másolás első lépésében te magad oszthatod be, hogy a meglévő coinokból mennyit és melyiket és szánod másolásra. Ezek a coinok azután fokozatosan átváltódnak a kereskedő portfóliójának megfelelően.

Hogyan lehet előfizetni?

A https://copytrader.pro/plans/ oldalon. A szolgáltatás nem fix díjas, hanem elsősorban a tőkéd után fizetsz rendszeres előfizetési díjakat. Minél hosszabb időtávra fizetsz elő, annál olcsóbb lesz. Próbáld ki a fenti linken, hogy számodra mennyibe kerülne használni a CopyTrader Pro-t egy kiválasztott tőkekerettel.

A tőkekeret azt jelenti, hogy csak az adott összegig tudsz kriptopénzeket másolásba rakni.

Megtehetem, hogy kisebb tőkével elkezdem és talán később több pénzt teszek bele?

Igen, lehetőséged van a tőkekereted növelésére. Ezt az ügyfélszolgálat intézi és annyi a dolgod, hogy írsz egy e-mailt az info@copytrader.pro -ra.

Mi történik a nyereséggel?

Amíg az összegyűlt nyereségedhez nem nyúlsz hozzá, addig az hozzáadódik az eredeti tőkédhez és így kamatos kamat mintájára másolsz a nyerességel is.

Hogyan tudom kivenni a nyereséget?

Ha már elég pluszban vagy, a másolási tőkét lecsökkentheted a “Másolás” gomb alatti “Módosítás” gombbal. A hátramaradt részről dönthetsz, hogy átváltsuk-e BTC-re vagy USDT-re vagy hagyjuk úgy, ahogy épp van. A hátramaradt rész ott lesz a Binance számládon.

Tudok közben kereskedni a Binance számlámon?

Erre megvan a lehetőséged, hiszen a Binance számla végig a te ellenőrzésed alatt áll, viszont nem ajánljuk, hogy aktívan kereskedj, ha az adott számlán egy másolás már fut. Hosszú távú tartásra bátran bent hagyhatsz a számlán kriptopénzeket.

Van egy Binance számlám, amin aktívan kereskedek, de mégis szeretnék másolni. Mit tehetek?

Nyithatsz egy másik számlát. Felhívjuk a figyelmed, hogy ez alapvetően a Binance felhasználási feltételeivel szembe megy.

Csak a Binance számlával működik a CopyTrader Pro?

Igen, egyelőre csak a Binance spot részét integráltuk. A jövőben várható több tőzsde integrációja.

Előfordulhat, hogy nem másolja le a rendszer a kereskedő valamilyen lépését?

Igen, ugyanis működtetünk egy kockázatkezelő algoritmust, ami csak bizonyos feltételekkel enged másolni egy tradet. Ha időben túl távol kerül a cél, vagy az árfolyam túlságosan elmozdult, akkor nem fog nálad lemásolódni az adott trade – ezzel védjük a magas kockázatú pozícióktól a tőkédet.

Hol találok segítséget a Binance számla csatlakoztatásához?

Ezen a linken mindent leírtunk részletesen.

Milyen engedélyt kell adnom a Binance számlámon a CopyTrader Pro-nak?

Az alábbiakra van szükségünk:

  • Enable Reading
  • Enable Spot & Margin Trading
  • IP access: Unrestricted

Én még kérdeznék valamit, hol érlek el titeket?

Írj egy e-mailt az info@copytrader.pro -ra vagy a Kripto Akadémia Discord szerverén keresd meg a CopyTrader Pro rész alatt a beszélgető szobát.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img