Csúcsforma nélkül jutott csúcsközelbe a Dogecoin

Megosztom

Éppen egy hete, április 27-én adtunk hírt arról, hogy a Dogecoin legnagyobb rajongójának számító Elon Musk ezen a héten egy népszerű showműsor házigazdája lesz, ami hatással lehet a mém coin árfolyamára.

Bejegyzésünk óta a DOGE mintegy 50%-kal emelkedett, így azoknak, akik végül belevágtak ebbe a trade-be, mindenképp érdemes észben tartaniuk, hogy az ehhez hasonló események általában egy csúnya dumppal szoktak véget érni. Aki biztosra akar menni, annak már a szombati adás előtt érdemes lehet levennie a profitját az asztalról, vagy egy stop-loss-szal bebiztosítania, hogy még véletlenül se adja vissza a piacnak a megszerzett nyereségét.

A Doge grafikonjára pillantva látható, hogy a mostani emelkedés a korábbi nagy pumphoz képest sokkal alacsonyabb forgalom mellett ment végbe, ami általában nem a hosszan tartó és stabil növekedés előjele. A cikk írásának pillanatában a gyengeséget látszik alátámasztani egy éjszakai órákban tett sikertelen kitörési kísérlet is, igaz ez éppen egybeesett a bitcoin visszaesésével, tehát nem feltétlen csak a Doge saját erőtlenségével magyarázható.

A további emelkedés mellet az szólhat, hogy mégiscsak arról a mém coinról beszélünk, amit minden időpillanatban csak egyetlen Elon Musk tweet választ el a további növekedéstől, illetve hogy az ETH rally csillapodásával, az azon elért nyereségek is elkezdhetnek átvándorolni a kisebb altok irányába.

Frissítés: a cikk megírását követően az eToro és a Gemini is felvette kínálatába a DOGE-t, ezzel új magasságokba lökve az árfolyamot.

További hírek és elemzések a Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel