Közösségi szavazás a NEXO-nál

spot_img

A közösség kérte, a Nexo meghallgatta! NEXO kormányzati javaslat érkezett, amely lehetővé teszi számunkra, hogy beleszólhassunk a későbbi pénzügyi szolgáltatások kialakításába. 2021. június 7-én minden jogosult NEXO token tulajdonosnak lehetősége lesz arra, hogy a Nexo első kormányzati szavazás javaslatára szavazzon. A szavazás tétje: a NEXO tokenek napi kamatozása. A szavazás 2021. június 7-én 12:00 UTC-től 2021. június 8-án 12:00 UTC-ig 24 órán keresztül lesz nyitva.

Amennyiben a NEXO tokenekre vonatkozó napi kamat javaslat elfogadásra kerül, a változások azonnal életbe lépnek. A NEXO token tulajdonosok akár évi 12%-os kamatot is kaphatnak majd, amelyet naponta fizetnek ki a megtakarítási és a hitelkeretes tárcában tartott NEXO tokenekre is. (A biztosítékként használt NEXO tokenek is kamatoznak majd.)

A NEXO tokenek napi kamatozása FLEX futamidő esetén, minden szinten 7%-os kamatozással kezdődik, míg a 3 vagy 12 hónapos fix futamidőre 9%-os, illetve 12%-os kamatot kaphatunk.

Ha az új javaslatot a közösség megszavazza, azonnal életbe lép 2021. június 8-án 12:01 UTC-kor, így már másnap elkezdhetünk napi kamatot keresni, mellette 20 428 359.89 dollár összegű végleges osztalékfizetésre kerül majd sor. Az életbe lépő napi kamat a NEXO-nál a már meglévő osztalék programot fogja helyettesíteni. A teljes végleges osztalékot 2021. június 16-án, hűség osztalékként osztják ki, 2021. június 8. 12:01 UTC szavazás lezárása után. Amennyiben a napi kamatra vonatkozó javaslat nem megy át, a Nexo folytatja a meglévő osztalék programját, és az osztalék kiosztására legalább évente egyszer fog sor kerülni.

A változtatás során azonos kamatlábat fog biztosítani a cég, függetlenül a NEXO token birtoklás méretétől. A NEXO, a javaslat lehetséges elfogadásától azt várja majd, hogy megszűnjön a token körüli árspekuláció, volatilitás osztalékfizetés előtt, után.

A szavazás részletei

1 NEXO token = 1 szavazat

Minden egyes birtokolt token egy szavazatot ad, így minél több NEXO token van a birtokunkban, annál nagyobb ráhatásunk lesz abban, hogy a Nexo platformot hogyan fejlesszék a jövőben. Szavazatainkat a Nexo platform webes verziójában és a Nexo Wallet alkalmazásban is a külön erre a célra szolgáló “szavazás” fülön keresztül adhatjuk le. Ez az oldal, a szavazás megnyitásakor válik elérhetővé.  NEXO tokenjeinknek addig kell maradniuk Nexo számlánkon, amíg a szavazás 2021. június 8-án, UTC 12:00 órakor be nem zárul. Ha idő előtt kivonjuk az oldalról a tokeneket, a szavazatunk érvénytelen lesz.

Partner lett a Chainlink és a Nexo

Ha NEXO tokent szeretnél vásárolni a Huobi tőzsdét ajánljuk.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img